HABER: DİLEK AYVALI

Tanrıseven, “Hedefimiz Tire’yi yalnız Küçük Menderes havzası ya da İzmir’in değil, Ege Bölgesinin yıldızı yapmaktır” dedi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen medya buluşmasında Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlık olarak gerçekleştirilen ve gerçekleşmesi planlanan projeler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Tire’de görev yapan basın mensupları ile gerçekleştirdiği toplantının gündeminde ilçemizin sorunları ve ileriye yönelik projeksiyonlar değerlendirildi.

Tanrıseven ”Amacımız Tire’yi Marka Kent Yapmak”

Kaymakam Tanrıseven vatandaşın ayağına giderek vatandaş odaklı hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek şunları kaydetti,

“Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlar ile sık sık bir araya geldik. Vatandaşların sorun ve taleplerini gerek yerinde gerek halk buluşmalarıyla dinleyerek, çözüm bulma gayretinde olduk. Kentimizi, herkesin yaşamak isteyeceği bir huzur kenti haline getirmek için ciddi çaba sarf ettik etmeye de devam edeceğiz. Amacımız Tire’yi marka kent yapmaktır.”

“Eğitim ve Sağlıkta Öncü İlçeyiz”

Kaymakam Tanrıseven, Tire’de bütün okulların beslenme dostu, büyük bir kısmının ise beyaz bayrak aldığını belirterek, “YKS sınavında öğrencilerimiz büyük bir başarı gösterdi. Yükseköğretimi de geliştirerek eğitimde başarı çıtasını yukarı çıkarıyoruz” dedi.

Tire Devlet Hastanesinin Uluslararası derecelendirme kuruluşu HIMSS tarafından Stage 7 (Düzey 7) belgesi verilen tek sağlık kuruluşu olduğunu söyleyen Tanrıseven, “Hastanemiz Sağlık Bakanlığından Akreditasyon verilen ilk hastane oldu. Sağlık hizmetlerinde de Tire standardı yüksek bir ilçedir” dedi.

Toplantıya katılan basın mensuplarını tek tek dinleyen Kaymakam Tanrıseven, buluşmada yerel gazetecileri de dinledi. Büyük Tire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şevket Bahçelioğlu ”Özellikle son dönemde yapılan çalışmalarla Kentimiz tüm ülkeye ve dünyaya ismini duyurmayı başardı, yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyorum. Hali hazırda tarıma dayalı bir bölge olmamızdan dolayı eksiklikleri hissedilen soğuk hava deposu ve Mezbaha yapılmasında fayda görüyorum.”

Haber Tire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, “Öncelikle bizleri bir araya getiren bu toplantıyı düzenlediğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğiniz günden itibaren biz basın temsilcileri ile koordineli bir şekilde iş birliği içinde olmanız bizlere görevlerimizi icra ederken büyük kolaylık sağladı. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Asır Temsilcisi Nadir Uysal, “Sizinle birlikte canlı ve dinamik ilişkiler içinde olmak bizlere güç veriyor” dedi. Uysal, Dünyanın en kaliteli incirlerinin yetiştiği ilçemizde incirin tanıtılması konusunda adımlar atılması konusunda taleplerini dile getirdi.

Dilek Ayvalı ”Kurumlar ile ilişkilerimiz çok iyi noktaya geldi”

Anadolu Ajansı ve Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilcisi Dilek Ayvalı, “Sizin göreve gelmeniz ile kurumlar ile ilişkilerimiz ciddi anlamda çok iyi bir noktaya geldi, vatandaşlarımızı bilgilendirme konusunda haberin kaynağından bilgiler alıyoruz dedi.

Tire Belediyesi basın bürosu temsilcisi Şeref Şenki, “Babacan ve sevecen tavrınız bizleri çok memnun ediyor teşekkür ediyorum” dedi.

İhlas Haber Ajansı Tire Temsilcisi Fatih Şaşmaz, ”Bizleri bir araya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Görüyoruz ki yaptığınız çalışmalarla sadece bizleri değil devlet ve millet arasında köprü oluyorsunuz. Daha önce kaymakamlık ulaşılamaz bir makamdı, sizin gelişinizle artık tüm vatandaşlarımız size dilediklerinde ulaşabiliyorlar” dedi.

Toplantı sonunda Kaymakam Tanrıseven, yerel medya temsilcilerine, Tire’nin tanıtımına yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Editör: Haber Merkezi