Haber: Dilek Ayvalı

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile Tireli Basın Mensuplarını ağırladı. Tireli Gazetecilerle Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelen Kaymakam Tanrıseven, Gazetecilerin Basın Bayramını kutlayarak onlarla sohbet etti.

Basın buluşmasına Anadolu Ajansı Muhabiri  ve Yerelgüç temsilcisi Dilek Ayvalı, Habertire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, Büyüktire Gazetesi İmtiyaz sahibi Şevket Bahçelioğlu, muhabirler Aykut Karakaş, Zübeyir Tabak, Tire Belediye Basın Sorumlusu ve “Kentin Sesi” Sayfa Yöneticisi Şeref Şenki, “Tire Medya” Yöneticileri Necmi Tugrul, Anıl Yalçın, “Egeden Bir Haber” Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çağrı Yördem, “Tire Objektif” Yöneticisi Serkan Çiçek ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri  Fatih Şaşmaz katıldı.

KAYMAKAM TANRISEVEN  ”TİRE’DE İLKELİ YAYINCILIK YAPILIYOR”

Tireli basın mensuplarını Kaymakamlık Toplantı Salonunda ağırlayan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni ile tüm gazetecilerin basın bayramını kutladı. Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü:

”Tire’de üç yıldır görev yapıyorum. Tire’de sizler basın mensupları olarak görevinizi özveri ile yerine getiriyorsunuz. Görüyorum ki Tire’de basın sürekli olarak kendini yeniliyor ve güçleniyor. Sizler doğru ve tarafsız haber için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorsunuz. Tire’de basınımızın halkın ortak sesini doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla dile getirip kamuoyunun beklentilerini yansıtmak suretiyle çalışmalarını sürdürmesi takdire şayandır. Bu anlamlı günde ilçemizin her alanda kalkınması için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren, doğru, eksiksiz ve yansız haber veren, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı siz değerli basın mensuplarımıza çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

“GAZETECİLER ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ”

“Şahsımda gençlik yıllarında gazetecilik mesleğini icra etmiş birisi olarak sizleri çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum. Bu vesile ile siz değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın emekçilerini saygıyla anıyor, gece-gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin basın sektörüne emek veren tüm basın mensuplarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

GAZETECİLERDEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR

Tireli gazetecileri makamında ağırlayan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yaptığı konuşmanın ardından gazetecilerle gündeme dair sohbet ederek onların görüşlerini aldı.

Tireli gazeteciler Kaymakam Tanrıseven’e Basın Bayramı dolayısı ile hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek nazik davet için teşekkür ettiler. İlçenin gelişmesi noktasında Kaymakamlık ile Basın arasında güzel bir iletişim olduğunu ve istenen her zamanda bilgi alabildiklerini söyleyen basın mensupları, bu uyum için mutlu olduklarını ve Tire için tanıtım noktasında ellerinden gelen gayreti gösterebileceklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi