HABER: ERGÜN ÇELİK


Tire’de yol kenarında alkol alan beş arkadaş arasında çıkan arbedede kan döküldü. Bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay dün gece Tire – Selçuk yolu üzerinde bir arazinin kenarında meydana geldi. İddiaya göre aynı işyerine çalışan T. A. (29), H. Ü. (44), N. A. (24), C. E. (39) ve H. H. O. (35) hep birlikte sohbet etmek üzere otomobille Tire Selçuk karayolu üzerinde bir arazinin kenarına park ettiler. Burada gruptan bazıları alkol aldı. Bu esnada grupta bulunan Turgut Acar ile H. Ü. arasında çıkan sözlü münakaşa yerini kavgaya bıraktı ve H. Ü. yanında bulunan bıçakla arkadaşı Turgut Acar'ı ağır şekilde yaraladı.

Yaralanan Turgut Acar’ı, arkadaşları hemen otomobille Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdüler. Burada derhal yoğun bakıma alınan talihsiz adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayı haber alan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zanlı H. Ü.'yü, yanındaki suç aleti ile birlikte olay yerinde kıskıvrak yakaladılar. Zanlı, polis tarafından ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk

edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi