19 ilçe arasında yer alan Ödemiş'te de muhtarlar arası seçim heyecanı şimdiden başladı. Ödemiş merkezde ve merkeze uzak mahallelerde görev yapan muhtarlar 30 Ekim Çarşamba günü İzmir Kent Konseyi'nde Ödemişli muhtarları temsil edecek üyeyi İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü hizmet binasında saat 09.00 ile 17.00 arasında yapacakları seçimle belirleyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü M. Cumhur Şener konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti; ''İzmir Kent Konseyi çalışmaları kapsamında İzmir il merkezi dışında bulunan 19 ilçenin muhtar temsilci seçimi önümüzdeki 30 Ekim Çarşamba günü yapılacak. Konuyla ilgili olarak Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran'a yapılacak seçimle ilgili gerekli bilgilendirmeyi paylaştık. Başkanımız ile konunun önemini birlikte değerlendirerek ilçemizi İzmir'de yapılacak toplantılarda temsil edecek arkadaşımızın seçilmesi için muhtar arkadaşlarımıza bilgi verdik. Ödemiş'te bizi temsil edecek muhtarımız, 99 mahalle muhtarımızın verecek olduğu kararla belirlenecek. Tüm mahalle muhtarlarımızın 30 Ekim 2019 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler hizmet binamızda saat 09.00 ile 17:00 arasında yapılacak olan seçimlere katılarak oylarını kullanmaları ilçemiz adına önem arz etmektedir. Tüm muhtarlarımızı mahallerinde daha etkin hizmet edebilmeleri adına Ödemiş Yerel Hizmetler Müdürlüğümüzde yapılacak olan seçime davet ediyoruz."

"Katılın Birlikte Yönetelim" sloganıyla kurulan İzmir Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu seçimli 16.olağan kongresi 14 Aralık 2019 tarihinde Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezinde saat 09.30 -18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 16 Olağan kongre çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı saatte ve yerde 21 Aralık 2019 tarihinde yapılacak.

Editör: Haber Merkezi