HABER: GÜLÇİN ÖNEM
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ödemiş’te referandum çalışması gerçekleştirdi. Akpınar, Karşıyaka’da hayır oyu oranının %80’i geçtiğini Ödemiş’te de %70’i geçmesi için çalışma yaptığını söyledi.
Ödemiş’te ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Örgütü’nü ziyaret eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve partililerle birlikte referandum ile ilgili değerlendirmeler yaptı.
Yeniden Ödemiş’e gelecek
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i de ziyaret eden Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve partililerle birlikte gün boyu esnaf ziyaretleri yaptı. Patates Pazarı ve Yıldız Çarşısı’nda başladığı “hayır” turunda esnaflara neden “hayır” dediklerini anlatan Akpınar, Ödemiş turunu Saraçoğlu Caddesi ve Hürriyet Caddesi’ndeki esnaflarla tamamladı. Akpınar önümüzdeki günlerde bir kez daha Ödemiş’e geleceğini söyledi.
Akpınar, “Ödemiş benim ikinci memleketim. Bugünde Ödemişli hemşerilerimle bir araya gelmek merhaba demek esnaflarımıza hayırlı işler dilemek için Ödemiş’teydim. Ödemişli hemşerilerimize yapılacak olan referandumda neden hayır dediğimizi anlattık. Ödemişli hemşerilerimizin samimi ve sıcak misafirperverliklerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yeniden Ödemiş’e geleceğim” dedi.

Editör: Haber Merkezi