Esnaflar, “Yeni yapılan Karşıyaka Caddesi hem kazaları önledi, hem de tozdan kurtulduk
 

Ödemiş’in en hareketli yollarından olan ve güney istikametinde 30 yerleşim birimi ile Sanayi Sitesine hizmet veren Karşıyaka Caddesinin tüm alt yapıları elden geçirilerek yeniden düzenlenip, Karayolları tarafından sıcak asfalt yapılması ile birlikte, bu cadde üzerinde bulunan esnaflar rahat nefes aldıklarını ifade ettiler.

Ödemiş sporun eski oyuncularından Kasap Yusuf açıklamasında, “Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in yaptığı çalışmalardan memnunuz. Şu an tren yolunun üzerinde bulunan yol, yani Karşıyaka caddesi, Ödemiş’in en işlek ve hareketli bir yolu. Benim bildiğim 24-25 tane köye giden yol. Daha önce yolun sathı çok bozuk idi. Yol yapıldıktan sonra kazalar yok denecek kadar azaldı. Yol bozuk olduğu için araçlar bazen kontrolden çıkıyor ve kazalar meydana gelmekte idi. Bu da hem maddi, hem de manevi hasarlara neden oluyordu. Bunun yanında asfalt zemin sürekli aşındığı için açık havada tozdan, yağışlı havada çamurdan kurtulamıyorduk. Burası önemli bir iş merkezi ve çok uzun yıllardır bu sıkıntıyı cadde kenarında bulunan esnaflar olarak yaşadık.

Ödemiş’e gelmiş geçmiş son 20 yılın en iyi 2 başkandan bir tanesi. Çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Karşıyaka Caddesi esnaflarından Mehmet Diker’de yaptığı açıklamasında, “Yolumuzdan düzenli olarak çöplerimiz alınıyor. Kamyonumuz geliyor, temizlikçi kardeşlerimiz geliyor. Bu yolda tozdan ve çöpten kurtulduk. Nefes almaya başladık. Asfaltımız da çok güzel oldu. Köyleri bile temizliyorlar. Teşekkür ediyoruz” dedi.

haber: Nazif HARUĞÇU

 

Editör: Haber Merkezi