HABER: DİLEK AYVALI/KAYNAK: KENT VİZYON DERGİSİ
1972 yılında Nevzat Karavan tarafından kurulan Karavan Mermer,  2 yıldır faaliyet gösterdiği yeni işyerinde müşterilerine mutfak, lavabo ve banyo bankoları, merdiven, fayans, cammozaik ürünleri alanında satış ve uygulama hizmeti veriyor.

Mermercilik denildiğinde Tire’de ilk akla gelen firmalardan olan Karavan Mermer, geride bıraktığı yarım asra yakın deneyimle Küçük sanayi sitesindeki imalat merkezinde de müşterilerine özel ürünler hazırlıyor. Alanında artık bir marka haline gelen Karavan Mermer, başarıyla uyguladığı projelerle bölgesel pazarda da isminden bahsettirerek, Tire ‘den sonra Ödemiş ve Bayındırda da müşterilerine hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.

Yeni hizmet merkezinde her türlü mermer ürünlerinin yanısıra, Çimstone, Cam Mozaik, ürünlerinin işlenerek satışa sunulmasını sürdüren Karavan Mermer, bunların yanında Pera marka mutfak ankastre ürünleri, Blanco marka evye ve çeşme ürünleri Silverline markası ankastre ürünlerinin satış ve uygulamasını da gerçekleştiriyor. Karavan Mermer, kalite anlayışı ve mesleğinde gösterdiği titizlikle Tire ve Ödemişteki inşaat firmalarının başlıca tercih ettiği firmalardan biri konumunda.

Dairelerin iç donanımına kadınlar karar veriyor
Dairelerin mutfak banyo ve lavabo gibi iç donanımının özelliklerine ve kalitesine genellikle kadınların karar verdiğini söyleyen Ahmet Karavan, insanların artık lüx çimston mermer ürünlerle birlikte konforlu bir yaşamı tercih ettiklerini söyledi. Müşterilere tam donanımlı bir şekilde hizmet verdiklerini hatırlatan Karavan, kadınların özellikle mutfak tezgâhları ve banyo ürünlerine ilgi gösterdiğini söyleterek “Biz de kendilerine daha çok çimstone mermer ve granit ve Belenco kuvars ürünlerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Sahte çimstonlardan uzak durulmalı
Daha çok alanında seçkin, kaliteye önem veren profili yüksek inşat firmaları ile çalıştıklarını ifade eden Ahmet Karavan, “piyasada son zamanlarda mozaik döküm sistemiyle imal edilen çimston görünümlü ürünler kullanıldığını görüyoruz. Biz müşterilerimize bu tür ürünlerden mutlaka uzak durmalarını öneriyoruz. Çünkü bu ürünler kısa süre sonra kullanılamaz hale geliyorlar. Böylece bu tür ürünleri tercih edenler birçok zararlarla karşı karşıya kalıyorlar. Bu tür ürünler yerine 10 yıl garantili Çimston ve Blenco markalarını kullanmak kullanıcılar için orta vadede daha karlı bir yatırım oluyor. 

2017 yılında 1200 mutfak ürettiklerini ve müşterilerine teslim ettiklerini söyleyen Karavan, “teslim ettiğimiz ürünlerde hiçbir şikâyet almıyoruz. Herşeye rağmen herhangi bir sorun olduğunda kullandığımız markalar ürünlerinin sonuna kadar arkasında. Biz de bu güvenle müşteri memnuniyetimizi üst düzeye çıkarıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi