Ülkemiz hiç bitmeyen terörist saldırılarının en şiddetlilerini yaşamaktadır. Her gün şehit acıları, yaralı haberleri ve yıkım girişimleri milletimizi derinden yaralamaktadır.

 Ülkücü Hareket Kutsal vatanın her karış toprağında sorumluluklarını bilen bir harekettir

Biz terörün de teröristin de sahiplerinin kim olduğunu biliyoruz. Millet olarak bunun da üstesinden gelecek, yaşadığımız yüzyılın Türk düşmanlığını da yeneceğiz. Diyen Karataş Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı olarak Liderimizin emrinde, vatanımızın ve milletimizin hizmetinde Ülkücü Harekete yakışır bir şekilde dimdik duruyoruz. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Türk Milliyetçileri yani Ülkücü Hareket kutsal vatanın her karış toprağında sorumluluklarını bilen bir harekettir. Devletimizin ve milletimizin yegâne dayanak noktasıdır. Bu şuurla görevimizin başındayız.

 Milliyetçi-Ülkücü Hareket yaşlısından gencine, bölünmez ve parçalanamaz bir bütündür

Perşembe gününden itibariyle Genel Merkezimiz Selçuk, Tire, Menderes, Karaburun ve Urla İlçe teşkilatlarımızı görevden almış Karşıyaka ve Bergama ilçe teşkilatlarımızda da yeni atamalar yapmıştır. Hiçbir şekilde unutulmamalıdır ki Milliyetçi-Ülkücü Hareket yaşlısından gencine, bölünmez ve parçalanamaz bir bütündür. Görevde olan ve ya olmayan bütün Türk Milliyetçileri sahip oldukları bu şuurla her zemin ve şartta davalarının gereğini yerine getirmektedirler.

 Aslolan MHP’dir, Ülkücü Harekettir

O sebeple bizler için Aslolan Başbuğumuzun ifadesiyle İnanç Hareketimiz olan Partimiz; MHP’dir. Onun Kurumsal yapısıdır.

 Her ülkücü nerede olursa olsun, hangi sıfatı taşırsa taşısın Türk Milliyetçiliği Davasının asli unsuru, vazgeçilmez mensubu ve temsilcisidir. Dün Partimiz için bulundukları makamlarda ter döken ve emek harcayan dava arkadaşlarımızla biliyor ve inanıyorum ki yine beraberiz. Bu beraberliğimiz sadece dünyada değil ahirette de sürecektir.

 Hiç kimseyi ayırmadan birbirimizin kardeşi olarak kabul ediyoruz

 Nasıl ki Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, hiçbirimizi ayırmadan evladı olarak kabul ediyorsa bizler de hiç kimseyi ayırmadan birbirimizin kardeşi olarak kabul ediyoruz.

Fitneye Geçit Yok!

Hiçbir fitne odağının ve fitnecinin de bunu bozmasına izin vermiyoruz. Dün mensuplarımızı bulunduğu makamların üzerinden azarlayan ve değer vermeyenler bugün başka rollere bürünmüş hak ve hakkaniyet savunucusu olma gayreti içinde olsalar bile, yaptıkları hiç unutulmamıştır. İzmir’deki Milliyetçi hareket mensupları hafızası kuvvetli inanç adamlarından müteşekkildir. Ne oyuna gelirler ne de oyuna getirilebilirler!

 Ben görevden ayrılan arkadaşlarımı bizlerle beraber verdikleri mücadele için kutluyorum. Hiç yalnız bırakmadılar. Davaları için, emek verdiler, ter döktüler, mallarından vazgeçtiler, ailelerini ihmal ettiler ve daha birçok feragatte bulundular. Erdem ve fazilet gösterdiler… Unutmadım, unutmadık, unutmayacağız.

Hep beraber yine kol kolayız! Aynı davanın kan ve iman kardeşleriyiz!

Görevlerine yeni atanan kardeşlerimi de kutluyorum, Rabbimden gayret ve azim diliyorum. Allah (c.c) bize birlikte yaşayacağımız zaferler nasip etsin. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum

 Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Editör: Haber Merkezi