HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Ödemiş Kızılay Şubesi tarafından AK Parti Ödemiş İlçe Binası önüne gelen kan merkezi aracında kan bağışında bulundu. Ödemiş İlçe Sağlık Grup Başkanlığı tarafından açılan Organ Bağışı standıyla da organ bağışında bulunuldu.

 AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Asuman Karakayaoğlu, “Bir gün bizde hasta olabiliriz. Bir gün bizler de kana ve organa ihtiyaç duyabiliriz. Eşsiz bir bağış olan kan ve organ hastalara verilen en büyük armağandır. Kan ve Organ Bağışı yaparak hayat kurtarabiliriz. Kan Bağışı aynı zamanda bize sağlık verir. Unutmamak gerekir ki kan bağışı Acil değil sürekli ihtiyaçtır. Kan bağışı yaşam için bir armağandır" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Ak Partili Ödemiş İlçe teşkilatımız Kızılay ve İlçe Sağlık Müdürlüğüne yaptıkları kan ve organ bağışı konusunda farkındalık yaratmasının toplum da iyi ve örnek bir davranış olduğuna inanıyorum. Çünkü bir kan bir hayat kurtarır sloganıyla toplumda kan bağışı ve organ bağışının yaygınlaşmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi