Karabıyık Marketler tarafından başlatılan indirim kampanyasını tanıtan Zekeriya Karabıyık son dönemde Karabıyık Marketler zinciriyle ilgili olarak çıkan dedikodulara da düzenlediği basın toplantısı yoluyla açıklık getirdi.

KARABIYIKTAN YAZ KAMPANYASI

Yaz Karabıyık’ta bir başka güzel sloganıyla yaz sıcağında müşterilerine Karabıyık serinliğini yaşatmayı hedeflediklerini belirten Karabıyık Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karabıyık ; “Biz Tire’de 2 ve Ödemiş’te 13 şubemizle 20 yıldır havzamıza marketçilik sektöründe büyük bir özen ve özveriyle hizmet veriyoruz.  Karabıyık Marketler olarak 23-28 Ağustos tarihleri arasında müşterilerimize özel bir kampanya hazırladık. Ürünlerimizde yaptığımız indirimlerle müşterilerimize yaz sıcaklığında bahar serinliği yaşatmak hedefimizdir. Müşterilerimize özel hazırlamış olduğumuz kampanyamız fiyatlarını görmek için marketlerimize bekleriz” dedi.

“HAKKIMIZDA ÇIKAN DEDİKODULAR ASILSIZDIR”

Karabıyık son dönemde Karabıyık Marketler zinciriyle ilgili olarak kamuoyundan bazı dedikoduların kendilerine ulaştığını belirterek şöyle konuştu ; “ Hepimizin bildiği üzere ülkemiz 15 Temmuz gecesi büyük bir felaketten kurtulmuştur. Bütün terör örgütlerinin FETO, PKK Karabıyık Marketler grubu olarak hepsinin karşısındayız. Tüm siyasilerimizle, tüm halkımızla tüm basınımızla gurur duyuyoruz. Biz hep birlikte tek Türkiye olduk. Her zaman milletimizin ve hemşerilerimizin yanındayız. Ödemişte 140 yakın personelle çalışıyoruz.150’ye yakın çalıştığımız Firma var. KM A.Ş tamamı sadece Zekeriya Karabıyık’a aittir. Tek kişilik anonim şirketidir. Piyasa son dönemde hakkımızda çıkan söylentilerden hem elemanlarımız, hem ailelerimiz hem tedarikçilerimiz rahatsızlık duymaktadır. Ben 20 yıldan beri tek başıma ticarete devam ediyorum. Tabelalarımızda yer alan F logosu Fayda A.Ş ortağı olmamıza istifaden kullandığımız sloganımızdır. Hem üreticimize hem tüketicimize fayda sağlamak amacıyla logo konulmuştur. Bunun la ilgili olarak internetten merak edenler araştırma yapabilirler. Benim de yönetim kurulu olarak katıldığımı fayda A.Ş 70 üyesi bulunmaktadır. Hakkımız da çıkan dedikodular tamamen asılsızdır.”dedi.

Editör: Haber Merkezi