Uzun yıllardır Ödemiş’te hizmet veren Karabıyık Marketler zinciri her ay olduğu gibi bu ayda Müşterilerini verdiği çeşitli hediyelerle memnun etmeye devam ediyor.
Küçükmenderes havzasının marketler zinciri olan ve Umurbey Mahallesi Sanayi Caddesi No: 28’de hizmet vermeye devam eden Karabıyık Marketler zinciri Haziran ayı içerisinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine Hekim düğün halıcılık Sponsorluğunda 6 adet hediye çeki ve 3 adet Stılves elektrik süpürgesi ile 1 adet Stılves yakut 4’lü çeyiz paketi hediye ettiler.

Karabıyık Marketler zinciri sahibi Zekeriya Karabıyık, “Yeni bir çekiliş için hep birlikteyiz. Haziran ayı çekilişini yapacağız. 15 Temmuz gecesi darbe girişimine izin vermeyen Türk Milleti hep var olsun diyorum. Haziran ayı için çekilişimize 5 bin 297 kişi çekilişe katılmaya hak kazandı. Hediyelerini güle güle kullansınlar. Çekilişimizi hekim Düğün Halı Sponsorluğunda gerçekleştiriyoruz. Hekim Düğün Halı tarafından 6 adet 50 TL ve Üzeri alışveriş yapanlara 600 TL’lik hediye çeki ve 3 adet Stılves elektrik süpürgesi ile 1 adet Stılves yakut 4’lü çeyiz paketi hediyemiz var” dedi.

50 TL ve üzeri alışveriş yaparak 600 TL lik hediye çeki kazanan tahlililer şöyle;

Süleyman Harmandalı, Derya Cankut, Ferhat Toktaş, Ali Şenol, Hatice Saygılı, Ayşe Eker.

50 TL ve üzeri alışveriş yaparak Stılves elektrik süpürge kazanan tahliller şöyle; Ali Abacı, Mustafa Yüksel, Mihri Okur.

50 TL ve üzeri alışveriş yaparak Stılves 4 lü çeyiz seti paketi Kampanyası tahlilisi Gökhan Eker oldu.

 

Editör: Haber Merkezi