HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş’te açtığı mağazalar ile yerli marketler zinciri oluşturan Ödemişli Zekeriya Karabıyık, Nisan ayı Hediye çekilişinde 10 müşterisine 600 TL değerinde Hediye çeki verdi.

Sanayi sitesinde bulunan Karabıyık idare merkezinde yapılan çekiliş töreniyle Karabıyık market kartıyla 50 lira üzerinde alışveriş yapan talihli 10 müşteriye 600 TL hediye çekilişi verildi.

Karabıyık Marketler Sahibi Zekeriya Karabıyık, “Bugün burada Nisan ayı çekilişi gerçekleştireceğiz. Pazar günü İlkkurşun Bayramımızın 99.Yıl dönümünü kutladık. Onlardan Allah Razı olsun. Bugünlere güvenle gelmemizi sağladılar. Daha sonra Adagide de bir bayramımız vardı. Onu da kutladık. Bir de günlerin en güzellerinden birini daha kutladık. Anneler gününü kutladık. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun. Rabbimiz ne kadar güzel söylemiş Cennet Annelerin Ayaklarının altındadır diye bunun üzerine bizim bir şey söylememize gerek yok. Buradan ben Hekim Düğüm Halıcılığa teşekkür ediyorum.  İnşallah biz de Karabıyık Market olarak 10 eve memnun edeceğiz. Ramazan öncesi de böyle bir hediyenin iyi olacağı kanaatindeyim. Önümüz de Ramazan var. Şimdi de herkesin Ramazanı mübarek olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi