Ödemiş’in yerel marketler zinciri olan şehrin önemli noktalarında Ödemişlilere hizmet veren Karabıyık Market bir şubesini daha hizmete açtı.
Kültür park yolu üzerinde yeni şubesini açan Karabıyık Market toplamda 9 şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor.
Dün saat 14.30’da yapılan açılış törenine Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ordu, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, belde belediye başkanları, oda başkanları, muhtarlar ve Ödemişliler katıldı.
Açılış dualar eşliğinde başladı.
Yeni şubenin açılında ilk konuşmayı yapan Karabıyık Marketler sahibi Zekeriya Karabıyık, “Ödemişlilerin bize olan ilgisinden dolayı daha çok çalışarak, halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Bunun yanında çalışanlarımız ile büyümeye devam ediyoruz. 9. şubemiz Ödemişimize hayırlı olsun” dedi.
Belediye Başkanı Bekir Keskin ise, “Karabıyık Market her gün daha çok çalışarak kendini geliştirmeye ve büyütmeye devam ediyor. Ödemişlilere hizmet vermenin yanında istihdam da sağlayarak, Ödemiş’e farklı bir açıdan katkılarını sürdürmüş oluyor. Kendilerine başarılar diliyor, bu şubenin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde protokol tarafından yeni şubenin açılışı yapıldı. Mağaza katılımcılar tarafından gezilerek, program son buldu.    
Editör: Haber Merkezi