HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş’in mağazalar zinciri ve ucuzluğun adresi Karabıyık market, Sosyal projeler kapsamında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak,tedarikçi firmalarla da işbirliğine giderek çeşitli hediyeleri kampanyalarla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.Bu kampanyalar kapsamında Karabıyık Market ile Pak maya firması ortaklaşa kampanya düzenleyerek her 5 TL’lik alışverişe hediye çeki verdi. Bu hediye çeklerinin dün de Ekin pazarı şubesinde çekilişi gerçekleştirildi. Burada düzenlenen çekilişe Pak maya temsilcileri Nazlı Köymen,  Gül Hepözdeş, Yörükoğlu firma temsilcileri Ali Doğu ve Okay Binici, Karabıyık Genel Müdürü Sedat Yıldız, Genel Müdür yardımcısı Abdullah Akın, İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Bilir, Şube müdürleri, Vatandaşlar katıldı.

Genel Müdür Sedat Yıldız şunları söyledi, “Firmanın temsilcileri huzurunda bugün çekiliş gerçekleştiriyoruz. Müşteri odaklı bu çekiliş için kampanya düzenledik. Pak maya işbirliği ile de 15 adet el blenderı, 15 tane mikser, 15 adet kettle (su ısıtıcı) 15 tane el mikseri ve büyük hediyemizde Çamaşır makinesi olmak üzere geniş bir hediye çekilişi ile müşterilerimize hediyelerimizi vereceğiz. Daha önümüzde çeşitli kampanyalar var. Bunları zamanı geldiğinde yine düzenleyeceğiz. Bu kampanyamıza katılan müşterilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Ali Doğu, “Sedat beyle bundan 3 ay önce planlama yaptık. Pakmaya firması da kabul etti. Pak maya bir kalite oldu. Ürünleri ve hizmetleri ile Türkiye’de haklı kaliteye ulaştı. Müşterilerimize de böyle bir güzel hizmeti sunduk” dedi.

Çamaşır makinesi talihlisi de Birsen Kavran oldu.
Hediyeler daha sonra 15 şubeden müşteriler davet edilerek hediyeleri teslim edilecek.

 

Editör: Haber Merkezi