İş adamı Zekeriya Karabıyık, “Lütfen kan birgün bize de lazım olabilir. Kampanyalara destek olalım”

Ödemiş’in Karabıyık Market mağazalar zincirinde sosyal projeler kapsamında kan bağışı kampanyaları devam ediyor.

Dün İzmir yolu, Köprübaşı şubesinde düzenlenen Kan bağışı kampanyasına Karabıyık Market A.Ş yönetim kurulu başkanı Zekeriya Karabıyık, Ak Parti eski ilçe başkanı Ali Hadim, Kadın Kolları Başkanı Sevim Hadim ve yönetim kurulu üyeleri ile iş adamları, çevre esnaf ve Karabıyık market çalışanları katıldı.İş adamı Zekeriya Karabıyık şunları söyledi, “Her 3 ayda bir çalışanlarımızla,  Eş ve dostlarımızla bir kan bağışında bulunuyoruz. Vefakâr Kızılay çalışanlarımızla birlikte bu hizmeti sürdürmekteyiz. Herkese teşvik ediyoruz. Kan yapılamayan bir madde. Bu nedenle herkese kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

Perşembe günü de Arapoğlu süt ürünleri de kan bağışı kampanyasına destek verecekler ve herkesi oraya davet ediyoruz” dedi.Eski İlçe Başkanı Ali Hadim’de şunları söyledi, “Zekeriya bey Köprübaşı şubemizde kan bağışımız var. Sizi de kan bağışı yapmaya davet ediyorum dedi. Ben de devamlı kan veriyorum. Bu kampanyaya destek olmaya geldim. Kan yarın sana, bugün bize, bir başkasına kan ihtiyaç.

Kan vermesi uygun olan herkesi bağış yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.Kızılay doktoru Nedret Bağlan’da konuşmasında, “Esnaflarımız, sanayicilerimizin, Ödemiş Kızılay kan merkezimize yapmış oldukları kan bağışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kan ihtiyacını karşılıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz ve bu tür katkıların aratarak devam etmesini bekliyoruz. Tek kaynağı insan olan kanı, Ancak insanlar verirse Elimizde mevcut olabiliyor. Bu nedenle halkımızın bu bağış kampanyalarına destek vermesi en büyük dileğimiz” diye ifade etti.  

 haber: Nazif HARUPCU

Editör: Haber Merkezi