HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İlçe Binasında gerçekleştirilen ziyarette CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, CHP Ödemiş ilçe Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu’nun yanı sıra Ödemiş CHP eski Başkanı Nazan Dönmez ve partililer hazır bulundu.

Aziz Kocaoğlu’nun aday olmama kararı sonrası adı adaylık için geçen isimlerden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ İzmir’in uzak ilçelerinden Beydağ, Kiraz ve Ödemiş’i ziyareti sırasında Karabağ'a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de eşlik etti.

Üç ilçe örgütünü ve Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'ü de ziyaret eden Karabağ hem partililerle hem de vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

“İzmir’in Duruşunu Anadolu’ya Yaymalıyız”

Daha önceki seçim çalışmalarında sık sık uzak ilçelerde de bulunan Başkan Karabağ’ı Küçük Menderes Havzasında tanınan Hasan Karabağ’a vatandaşlar Büyükşehir Adaylığı yolunda başarılar diledi. Karabağ ise vatandaşlara ‘İzmir duruşunu Anadolu’ya yaymalıyız. Elimizden geldiğinden daha fazla çalışmalıyız. Bu ülke şehitlerimizin kanlarıyla kuruldu ama şimdi sahte seçimlerle yıkılmaya çalışılıyor. Çok dikkat etmemiz lazım’ dedi.

Editör: Haber Merkezi