Ödemiş ilçesine bağlı Konaklı beldesinin Belediye Başkanı Mustafa Kantar Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu. Mustafa Kantar, Konaklı’daki camilerin bakımı ve onarımı konularında her zaman din görevlileriyle işbirliği içerisinde olduklarını bildirdi.
Halkın ortak kullanım alanlarının bakımı konusunda belediyelerin her şeyi yapması gerektiğine inanan biri olduğunu söyleyen Kantar, “Orta Cami altının kurs binası olarak kullanıma hazırlanması ve inşaat malzemeleri konusunda birlikte çalışabiliriz. Beldemizde bulunan camilerimizin vakıf arazileri var ve parça parça yerlerde bulunuyorlar, şu an kasabamızda arazi birleştirme projesi uygulanmaktadır ve bu camilere vakfedilen arazileri de bir yerde toplamak için çalışmalarımız devam etmektedir. Üç aylar başladı, üç aylar ve perşembe günü (bugün) kutlayacağımız Regaip Kandili tüm milletimize barış, huzur ve hayırlar getirsin, Müftülüğün kasabamızda düzenleyeceği etkinlikler konusunda yardımcı olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi.
Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği açıklamasında, “Konaklı Orta Camii altını vakıflardan kiraladık, orayı kurs binası olarak düzenlemek için çalışmalarımız devam ediyor, bu konuda sizlerin verdiği desteklerden dolayı ve yaptığınız nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi