HABER: NAZİF HARUPÇU


Büyükşehir yasası ile birlikte, Ödemiş’in 74 köy ve 9 beldesinin mahalle statüsüne kavuşmasının ardından, hizmetlerin Belediye tarafından sağlanması ile birlikte, Emniyet Müdürlüğü de çeşitli etkinliklerini köylere taşımaya başladı.

Sosyal projeler kapsamında, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler, polis maskotu Kanka ile Köylerdeki ilkokulları dolaşmaya başladı. Köy okullarındaki çocukları da sevindirdiler.

Günlüce köyünde Günlüce İlkokuluna giden Toplum Destekli Polisler Polis Kanka ile çocuklar ile neşeli hoş saatler geçirdiler. Çocukların Kankaya ilgisi büyük oldu.

Toplum Destekli Polis Memuru Mehmet Kabakoz " İlçe merkezimizdeki çocuklarımız ile devamlı olabiliyoruz. Köy okullarımızdaki çocuklarımız ile olmak için bu projemizi hayata geçirdik ve Günlüce İlkokulumuz da bu faaliyetimize başladık. Amacımız köylerimiz de eğitim gören çocuklarımızı da polis amcalarını tanıtmak polis amcalarının ne görevler yaptığını onlara anlatmak ve polis amcalarına güvenlerinin artması yönünde bilgiler sunduk.

Ayrıca Polis maskotumuz Kanka ile de onları neşelendirmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak oldu. Köy okullarımızda faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Editör: Haber Merkezi