HABER FARUK ÇARK 

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Polisleri, Ödemiş devlet hastanesi çocuk servisinde yatarak tedavi gören çocukları unutmadı. Toplum Destekli Polisler, tedavi gördükleri servislerde ziyaret edilen çocukların yüzlerini güldürerek gönüllerinde taht kurdular. Öte yandan ‘Kanka polis’i karşılarında gören çocuklar kısa süreli şaşkınlık yaşayarak çok sevindiler.

Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destek Polisleri ve “kanka” polis çocuk ile Asayiş Bürosu Amirliği Komiser Derviş Dağ’ında bulunduğu kalabalıkla, Ödemiş Devlet Hastanesi çocuk servisine ziyaret ederek yılbaşı hediyelerini dağıttı.

GENÇLERİMİZİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ

Karşılarında kanka polisi gören küçük çocuklara moral verip motive etmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini, çocukları yüzlerini güldürmek için çeşitli hediyeler alarak ziyaret etmeyi düşündüklerini ve yapılan ziyaretten de oldukça mutlu olduklarını ifade eden Komiser Derviş Dağ, “2013 yılında Toplum Destekli Polis arkadaşlarımız çeşitli alanlarda ve farklı branşlarda, sosyal ve Kültürel faaliyetler düzenlediklerini ve bundan sonrada buna benzer sosyal aktivitelerimiz devam edecektir. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Toplum Destekli Polis arkadaşlarımız geçtiğimiz yıl futbol, voleybol, basketbol, gibi çeşitli spor faaliyetlerinde lisanslı kurslar açarak gençlerimizi yediden yetmişe topluma kazandırarak, faydalı bireyler olmalarında çaba sarf ederek, çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Ve bundan sonrada 2014 yılında yepyeni projeler ile gençlerimizi spor dallarında açmış olduğu kurslara bekliyoruz ve gençlerimize destek çıkarak onlar daha sağlıklı yarınları görmelerini istiyoruz” dedi.  

Editör: Haber Merkezi