HABER: AYŞE AKYÜZ



        CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Kamil Okyay Sındır Ödemiş İlçe Başkanlığını ziyarete bulunarak, burada partililer buluştu.  Sındır’ı partide İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Nazan Dönmez ve partililer, Eski Gençlik Kolları Başkanı Arif Çalışkan karşıladılar. Sındır partilere yapacak olduğu projeleri anlatım neden bu yola çıktığını anlattı.

Konuşmasına neden Aday Adayı olduğu ile ilgili olarak açıklama yaparak başlayan Sındır “Cumhuriyetimizin Aydınlanmacı Kazanımlarını Yaşatabilmek için Aday Adayı oldum” diyerek sözlerine başladı. Sındır “ Ne yoksulluğun ne baskının ne ezilenin nede ezenin olmadığı insanca hakça bir düzen için aday oldum. Bu yola çıkarken;  demokrasinin insan haklarının, laikliğin, adaletin özgürlüğün, eşitliğin barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bir geleceği birlikte kurabilmek için çıktım. Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimcilik ilkeleri olan Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik ve Devrimcilik ilkeleri doğrultusunda, kadın erkek eşitliğine inan ve bu değerleri gerçekleştirmeyi hedefleyen 92 yıllık siyasi geçmişi olan bir partidir. Bu sebeple TBMM 25.Dönem Milletvekilliğine Aday Adayıyım.”

CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Kamil Okyay Sındır ilçe teşkilatının ardından koca başkan Emin Öztürk’ü ziyaret etti. Öztürk işyerine gelen Sındır’ı burada CHP Ödemiş Eski İlçe Başkanı Hikmet Güriş karşıladı. Öztürk; Sındır’ın ziyaretinden memnun kaldığını belirterek; “Bornova’da başarılı çalışmalara imza atan başkanımızın mecliste de bölgemizi sesi olacağını düşünüyorum. Başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Yolu açık olsun.”

Öztürk’ün ardından Ödemiş Ziraat Odasını ziyaret bulunan Sındır’ı burada Başkan Ahmet Kocaağa ile birlikte ilçenin ziraat sorunları hakkında görüşerek sorunları dinleyip notlar aldı.

Editör: Haber Merkezi