HABER: NAZİF HARUPÇU


Kadıoğlu Yapı Mühendislik, konut mekaniği, Isıtma, soğutma, doğalgaz, merkezi sistem kazan daireleri gibi tesisat konularında profesyonelleşmiş hizmet veriyor. Bunun yanında armatür, vitrifiye, seramik, tesisat malzemeleri, klima gibi ince malzeme bayilikleri bulunmakta ve pazarlamasını yapmakta.

İnşaat sektöründe 11 yıldır var olan ve son yıllarda, Deprem yönetmeliği kapsamında inşaatlarda hazır beton kullanımının zorunlu hale geldiği Ülkemizde ve Küçük Menderes havzasında bu alanda hizmet veren Kadıoğlu beton, Kaliteli hazır beton sıva ile Ödemiş ve Küçük Menderes havzasında kısa sürede adını duyurdu.

Ovakent mahallesinde kurulan hazır beton santralinin ardından yeni beton pompalarının da geçen sene devreye girmesinin ardından, İnşaatın vazgeçilmezi olan iç mimari konusuna da el attı.

Bu çerçevede Adnan Menderes Bulvarında hizmete giren Kadıoğlu Beton ve mekanik şovrumu ile Ödemişlilere Banyo fayansından, banyo gruplarına, Birbirinden değişik tasarımlarla hazırlanmış çeşmeler, evyeler, vitray grupları ve önümüzdeki senelerde Ödemiş’te hizmete girmesi hedeflenen doğal gaz tesisatları, Kombi, yerden ısıtma sistemleri ile iç mimari de gerekli olan malzemeler artık burada görücüye çıktı.

Kadıoğlu şirketinin Sahibi Ahmet Kadıoğlu, Ödemiş ekonomisine İnşaat sektöründe ciddi katkı sağlayacaklarını ve bunu hazır beton ile başladıklarını, ardından Bir evin iç mimarisinde gerekli olan tüm tasarımları da Ödemişlilerin beğenisine sunduklarını ifade etti.

Kadıoğlu Beton ’un şovrum açılışına Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Emniyet Müdürü Okan Kestek, Belediye meclis üyeleri, Bazı daire müdürleri, İş adamları, Bankacılar, Ödemiş’te inşaat sektörünün temsilcileri, Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Kiraz Ak Parti İlçe Başkanı M. Emin Avşar, Ak Parti Milletvekili adayı Ali Hadim ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Mahmut Badem açılışta yaptığı konuşmada, “Kentimizde önce Kadıoğlu betonla başlayan ve 11 yıldan beri tanıdığım sevgili dostum Ahmet Kadıoğlu’nun Ödemiş’te ekonomik canlılığa ve ekonomik hareketliliğe verdiği katkının ardından, şimdi de Kadıoğlu beton inşaat malzemeleri veya vitray ürünleri, yerden ısıtma ve doğalgaz ürünlerinin sergilendiği mekânı hizmete açıyoruz. Kendisini diğer iş kollarında da görmek nasip olur. Ödemiş’in son günlerdeki hareketli ekonomisine katkı sağlayacağına, tatlı rekabet getireceğine ve bunun da kaliteyi getireceğine inandığımız için de kentimize yaptığı katkılar için özellikle kendisine teşekkür ediyorum. Yeni atılımları ile Kadıoğlu ailesine başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

İş adamı Ahmet Kadıoğlu konuşmasında, “Çok değerli misafirlerimiz, öncelikle hepinize, bu özel günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Kadıoğlu mekanik şovrumumuz ile Özellikle konut mekaniği, Isıtma, soğutma, doğalgaz, merkezi sistem kazan daireleri gibi tesisat konularında profesyonelleşmiş bir şirketiz. Bunun yanında armatür, vitrifiye, seramik, tesisat malzemeleri, klima gibi ince malzeme bayilikleri bulunmakta ve pazarlamasını yapmaktadır.

Bizler, Birlikten güç doğar fikriyle yola çıkarak, Kadıoğlu Beton ‘un kaba malzemedeki tecrübe ve gücü ile Kadıoğlu Mekanik ’in ince malzeme ve mühendislikteki gücünü tek çatı altında toplamaya karar verdik.

Ve Kadıoğlu İçyapı Müh. AŞ’yi kurmuş bulunmaktayız.

Bu şirketimizin en büyük farkı, muazzam ürün ve hizmet çeşitliliğini, Profesyonel hizmet ve kalite anlayışıyla, üstelik de rekabetçi fiyatlarla sunmak olacaktır.

Bu yeni ve yenilikçi şirketimizde olduğu gibi, Müşteri memnuniyetini temel ilke edindiğimizden, Sizlerin olumlu, olumsuz eleştirileri, bizler için referans niteliğinde olacaktır.

Sizlerin değerli desteğiyle, KADIOĞLU Yapı mühendislik A.Ş sektöre ve şehre yeni bir soluk ve canlılık getireceğini düşünüyoruz. Tekrar teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi