Ahmet Kadıoğlu, “Hedefimiz Ödemiş’te kaliteli inşaatların artması ve kaliteli evlerin olması”

 Ödemiş’e bağlı Ovakent mahallesinde bundan 6 ay önce beton dökme santrali kuran Kadıoğlu beton, Ödemiş ve çevresindeki inşaatlara daha hızlı şekilde hizmet vermek amacıyla 1 milyon liralık yatırımla Zoomlıon Türkiye temsilcisi Gama şirketinden beton pompası satın alarak düzenlenen törenle hizmete soktu.

Zafer mahallesi, eski yarış pistinde Müteahhit Ahmet Karakaş tarafından yaptırılan inşaat önünde tören düzenlendi.

Törene Kadıoğlu İnşaat sahibi Ahmet Kadıoğlu, Şirket ortağı İbrahim Fırtına, Kadıoğlu beton santrali şefi Erdoğan Sarımsak, Şirket pazarlama Müdürü metin Gökalp, Çinli firma Zoomlıon firması makine mühendisi Bruce Guanjiongshang Katıldı.

Beton pompasının tüm ayarları ve çalıştırılması konusunda Çinli mühendis son kontrolleri yaptıktan sonra beton mikserleri de ilk harçları pompaya boşaltarak temele ilk harcı döktüler.

Kadıoğlu Beton sahibi Ahmet Kadıoğlu şunları söyledi, “Bugün bizim için önemli bir gün. Ödemiş’te 6 aylık hazırlık dönemi oldu. Yapı denetim firmaları ile birlikte çalıştığımızda hazırlanan betonlarda değerler yüksek çıkmaya başladığında kafalardaki soru işaretleri de kalktı.

Tek pompa ve 6 mikserimiz vardı. Yeni pompa ile 10 kata kadar beton dökebileceğiz. İnşaat firması sahipleri artık 30-40 kilometre öteden beton getirteceğiz sıkıntısı yaşamayacaklar. Gerek iş makineleri, gerekse kalite açısından her şeyimizle hazırız. İnşaat sektörünün isteklerine cevap vereceğiz artık. Şu an Ödemiş’e yaptığımız yatırım 5 milyon lirayı buldu.

İnşallah yeni projelerimiz var. Ödemiş’e 10 milyon liralık yatırım yapmamız söz konusu. Biz Ödemiş’e güveniyoruz ve Ödemişlilerde bize güvensinler” dedi.

İnşaat müteahhitti Ahmet Karakaş, “Yeni beton firması ile tanıştık. Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’a hizmet verecek yeni makine ile

Bugün ilk harcı dökeceğiz. Hayırlı olsun. Hedefimiz insanlar sağlam evlerde otursunlar. Deprem yönetmelikleri çok önemli. Allah kimseye felaket yaşatmasın. Kaliteli ev, depreme dayanıklı ev demektir” dedi.

Erdoğan Sarımsak,  “Bu pompayı istiyorduk. İşleri yetiştiremez duruma gelmiştik. Bundan böyle hizmetler zamanında sağlanmış olacak, mutluyuz” dedi.

Kadıoğlu pazarlama müdürü Metin Gökalp açıklamasında, “Bugüne kadar pazarlama kısmından imalat firması olarak Ege bölgesine hitap edip, Türkiye genelinde Oyak beton bayiliğini aldı. Büyük projelere betonlarımızı satmaya çalışacağız. Beton santrallerinin ilk halkası Ödemiş oldu. Bunu Türkiye geneline yayacağız” dedi.

 

 NAZİF HARUPÇU

 


Editör: Haber Merkezi