Haber:  Tolga KIZGIN

Ramazan ayı nedeniyle, Ödemiş Belediyesi’nin ilçe de 6 merkezde verdiği iftar yemeklerine bu kez daha önce belde olan mahalleri de katarak 7 merkezde iftar sofraları ile halkı buluşturuyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Bademli mahallesinde düzenlenen iftar yemeğini Kadıoğlu Beton verdi.

Yemeğe Ak Parti Ödemiş İlçe Başkan’ı Halil Demir, Kadıoğlu Beton sahibi Ahmet Kadıoğlu, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri,  Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bademli Festival alanında düzenlenen yemeğe Kadıoğlu ailesi ve personeli de katıldı.

Kadıoğlu Beton sosyal projelerde de yer alıyor

İzmir'de, 1990 yılında 'Kadıoğlu Demir San. ve Tic. Ltd. Şti' adı altında kurulan, inşaat demiri ve çimento pazarlama satışıyla ticarete başlayan şirket, en saygın markalarının yer aldığı bayilikleri de bünyesine katarak kendisini daha da geliştirdi. Hedef olarak Türkiye'nin her yerine hizmet verebilmeyi amaç edindi.

Çevreyi korumak öncelikli hedef

Sektörün ''Üretim'' tarafına geçip, tecrübelerini artırmak maksadıyla hazır beton tesisleri kurma kararını alan Kadıoğlu, 2014 yılının hemen başında, Ödemiş’in Ovakent Mahallesinde modern bir santral kurarak, ''Kadıoğlu Beton'' adı altında, yepyeni ekipmanlarla hazır betonculuğa da başladı.

Kurumsal kimliği ile hedefi daha yukarılara taşımak adına, ticari çıkarlardan önce kaliteli beton üretmek olduğundan, en son sistem laboratuvarlarda, en deneyimli kişilerle, çevreye olan hassasiyetlerinden dolayı en modern geri dönüşüm sistemlerini uygulamakta.

Müşteri memnuniyeti öncelikli

Ailevi kimliğiyle, Kadıoğlu Şirketler Gurubu öncelikli müşteri memnuniyetinin yanı sıra sektördeki seçkin yerini koruyabilmek için, “Daha mükemmel hizmetler sunabilmek için varız ve Ödemiş'e hizmet için her daim var olacağız” ilkesini sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi