HABER: GAMZE ONAN


Ödemiş Ak Parti Kadın Kolları Ödemiş İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ödemiş Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve Kadın Kolları Üyeleri Ayşe Bayder, Gülşen Balcı, Tuğçe Bayer, Bahar Alkış ve Ebru Ay ziyarette bulundukları Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ile karşılıklı gündem hakkında sohbet ettiler.

Bir buçuk yıldır Ak Parti bünyesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman; “Başbakanımızın dediği gibi artık 24 saat değil 25 saat çalışmamız gerekecek. Bizim bayanlarımızın desteği de çoktur. İki tane seçim atlattık ve artık eksiklerimiz biliyoruz ve ona göre çalışacağız. Bazen ev hanımları olarak iyi ki siyasete atılmışız diyoruz. Bizim amacımız kimseyi ayırmadan hizmet etmek herkesin görüşüne saygı duyarak hareket etmek.”

7 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde amaçlarının güvenli bir şekilde seçimin devam etmesini sağlamak olduğunu belirten Ödemiş İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu; “Bizim amacımız Ödemiş’te seçimin güvenli bir şekilde devam etmesini sağlamak bu konuda zaten Ödemiş’te pek sıkıntı yaşanmıyor. Benim için önemli olan herkes huzurlu olsun. Hepinize başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi