HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Yenileme çalışması kapsamında Bademli mahallesinde yıllardır problemli olan asbestli hat yenileme çalışması da tüm hızıyla devam ediyor.

Bademli Mahallesinde yaklaşık maliyeti 1 milyon liralık yenileme çalışmasının tamamlanmasının ardından Bademli Mahallesi yıllardan beri beklediği uzun ömürlü ve sağlıklı hata kavuşacak.

İZSU çalışmalarına Bademli Mahallesinin ardından Bozdağ ve Gölcük Mahalleleriyle devam edecek. Konuyla ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Cumhur Şener ; “İZSU genel müdürlüğü  tarafından Ödemiş mahallelerinde yapılan yenileme çalışlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bademli mahallesinde başlamış olduğumuz 1 milyon maliyetli yenileme çalışmalarımızın ardından Gölcük ve Bozdağ mahallerimizler yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz. İZSU Genel Müdürlüğü 6360 sayılı yasa ile sorumluluk alanına dahil olan ilçe ve bağlı yerleşim yerlerinde temel öncelikli hedefi vatandaşların sağlıklı ve kullanılabilir içme suyuna erişimini şiar edinerek bu yönlü yatırımlarına süratle devam edecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi