HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen başta Öykü Arin ve ihtiyaç sahibi Lösemi hastası çocukları için Ödemiş İZSU şantiyesinde Ödemiş Kızılay Şubesi tarafından "Kök hücre bağışı Geleceği Kurtarır" Öykü Arin'e ve tüm lösemili çocuklara umut olalım kampanyası gerçekleştirildi.

Düzenlenen kampanyaya CHP Ödemiş Belediye Başkan Aday Adayı Cumhur Şener’in yanı sıra Remzi Boyacıoğlu, Ödemiş İzsu Personelleri katıldılar.

Ödemiş Belediye Başkan adaylarından Cumhur Şener “İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Kök hücre bağışı Geleceği Kurtarır" Öykü Arin'e ve tüm lösemili çocuklara umut olalım kampanyası çerçevesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Ödemiş Şube Lokalinde belediye personelimiz bağışlarını Kızılay'a yaptı. Bunun da toplumda bir örnek ve bir farkındalık yaratmasını bu gibi insanlar adına  olan projelerde destek vermenin  önemli olduğunu düşünüyoruz. Ödemiş Kızılay Kan Merkezi doktorları ve görevli çalışanları ile mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kampanya tüm gün boyunca devam etti.

Editör: Haber Merkezi