İzmir Volkswagen sevenler derneği (İZVOSDER) tarafından Dünya Engelliler haftası nedeniyle, Buca’da bir etkinlik gerçekleştirildi.
İzvosder üyesi vosvosçular sabah saat 10.00 da Buca’da buluşarak hep birlikte sabah kahvaltısı yaptılar.

Etkinliğe Ödemiş’ten Küçükmenderesli Vosvosçular Özlem-Melih Erakyol, Bedia-Tevfik Çavuş, Pelin-Kenan Yıldıran ve Keziban-Nihat Özben de katıldılar.  Saat 13.30 da Buca engelliler sosyal tesislerine gelen vosvosçular engelli vatandaşlarımızla ve yakınlarıyla buluştular. Buca Kent Konseyi Engelli Platformu ve İzvosder tarafından düzenlenen etkinlikte vosvoslarla şehir turu atan engelliler eğlenceli dakikalar geçirdiler. Vosvoslarla binen engellilerin ve yakınlarının mutlulukları gözlerinden okunurken, Buca caddelerinde dolaşan rengârenk vosvoslarla da şehre ayrı bir güzellik kattı.
 İzvosder Başkanı Kerim Öztürk her yıl olduğu gibi bu yıl da engelli kardeşlerimizin isteklerini geri çevirmeyerek böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ederek etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Engelli platformu üyeleri de etkinlikten büyük mutluluk duyduklarını ver her zaman böyle faaliyetlerin yapılması gerektiğini söylediler. Küçük Menderesli Vosvosçulardan Tevfik Çavuş, kendi işyerinde biriktirmiş olduğu mavi kapakları en kısa zamanda engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alınması için teslim edeceğini söyledi

Haber: Nazif HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi