İzmir’de geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen Güreş müsabakalarında, Kiraz ilçesi madalyaları toplayıp şampiyonluğunu ilan etti.

24-25 Aralık’ta İzmir’de düzenlenen Okullar arası İl Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil ve serbest stilde, Kiraz Belediyesi Güreş Kulübü Sporcuları takım halinde birinci olmuş ve toplam 25 madalya alarak ilçenin yüzünü güldürmüştü.

Kiraz Belediyesi Güreş Takımı Sporcuları, Mart ayında yapılacak olan Bölge Güreş Şampiyonasında, İzmir ve Kiraz’ı temsil edecekler.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül Sporcuları Kutladı

İzmir Okullar arası Güreş Şampiyonası’nda; takım halinde Birincilik derecesi elde eden, Kiraz Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları ve başarılarında büyük emeği geçen; İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Antrenörü Orhan Erçelik, Kiraz Belediyesi Güreş Kulübü Antrenörü Yüksel Erçelik, Halk Eğitim Merkezi Görevli Antrenörü Oğuzhan Erçelik, Türk Telekom Yatılı İlköğretim Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Kuru ve Türk Telekom YİBO Okul Müdürü Gürcan Akbaş Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü makamında ziyarette bulundular.

Başkandan başarılı sporculara gezi ödülü

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, hocaları ve sporcuları kutladı ve ilçe adını başarı kazandıkları içinde teşekkür etti.

Başkan Şengül, Mart ayında Kiraz’ı ve İzmir’i en iyi şekilde temsil edeceklerinden emin olduğunu belirterek,  Başarılı sporcuların gezi için nereyi istediklerini belirlemelerini istedi.

Hep birlikte Kiraz için çalışıyoruz diyerek sporcularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Haber : NAZİF HARUPÇU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi