Haber: Süleyman Güleroğlu

Ödemiş Ülkü Ocakları, İzmir Ülkü Ocakları’nın hazırladığı, 'Milli Birlik ve Beraberlik' gecesine katıldı. Cumartesi akşamı İzmir Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen geceye, MHP İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural, 25. Dönem Milletvekili Murat Koç, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bilgehan Ağbaba, Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Poyraz, çok sayıda ilçe ülkü ocakları başkanları, şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ailesi ve ülkücüler katıldı.

Etkinlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bilgehan Ağbaba, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve İzmir Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural burada günün anlam ve önemini anlatan birer konuşma yaptılar.

Konuşmalar sonrası efelerden oluşan grup izleyenlere eşsiz bir zeybek gösterisi sundu. Daha sonra Aşık Sefai sahne alarak birbirinden güzel şarkılarını geceye katılan davetlilerle birlikte seslendirdi. Sahneye son çıkan isim ise Türkiye’nin sevdiği sanatçılardan Ahmet Şafak oldu. Şafak, geceye katılanlar ile birlikte dillere destan olmuş birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.

 

Editör: Haber Merkezi