Yarına dikkat... İzmir'de 'kontak kapatmalı' eylem! Yarına dikkat... İzmir'de 'kontak kapatmalı' eylem!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre; İzmir kent merkezinde hafta boyunca soğuk hava etkili olacakken Salı ve Çarşamba günü puslu bir hava bekleniyor. Perşembe günü kentin kuzeyinde ve Yarımada'da yağış beklentisi var. 
İzmir yeni haftaya soğuk ve esintili bir havayla başladı. İzmir'de kent merkezinde sabah saatlerinde rüzgarlı bir hava hakim oldu. Rüzgarın kendisini  en çok saat 12:00 - 15:00 saatleri arasında etkisini hissettirebileceği belirtildi.


SALI VE ÇARŞAMBA GÜNÜ PUS ETKİLİ OLACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elde edilen verilere göre; Salı ve Çarşamba günü kent merkezinde puslu bir hava bekleniyor. Salı ve Çarşamba günü sabah saatlerinde trafikte pus dolayısıyla daha dikkatli olunması noktasında uyarılarda bulundu. Salı günü gece sıcaklığının 3°C olması bekleniyor. Salı günü kent merkezinde haftanın en düşük sıcaklığı yaşanacak. Gün içerisindeki sıcaklığın ise en yüksek 11°C olması bekleniyor.
Perşembe ve Cuma günü nem oranının kent merkezinde yükselmesi bekleniyor. Perşembe günü hava bulutlu olacakken Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.


KUZEY'DE VE YARIMADA'DA PERŞEMBE GÜNÜ YAĞIŞLI
Kent merkezinde yağış beklenmezken Perşembe günü İzmir'in kuzeyinde Bergama, Kınık Dikili, Aliağa, Foça ve Menemen'de yağmurlu bir hava bekleniyor.
Yarımada'da yer alan Çeşme ve Karaburun'da da Perşembe günü yağmurun etkili olabileceği belirtiliyor.
 

Editör: Tutku İç