Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru Seçim İşleri Başkanı Tuğrul Gökçoban Ankara gezisine katıldı. Otuz tane ilçe başkanı il yönetim kurulu üyeleri Ak Parti üniversite başkanlarının katıldığı Ankara gezisinde Ödemişi temsilen katılan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı geziden memnun kaldığını belirtti.

Düzenlenen geziye İzmir Ak Parti Gençlik Kolları büyük bir çıkartma yaptı. Önce Genel Merkezde kahvaltı yapan gençlik kolları ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun grup toplantısına katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye’de sadece atıl kapasitenin kullanımının ötesinde yapısal dönüşümlere ihtiyaç var ilkesinden hareketle arkadaşlarımız çok yoğun bir çalışma içine girdiler ve 25 öncelikli yapısal dönüşüm programını büyük ölçüde tamamladılar. Bunun ilk 9’unu Perşembe günü açıklayacağız"

 Ak Parti Gençlik Kolları İzmir temsilcisi gençler, İzmir Milletvekilleriyle TBMM’yi gezdiler. Gençler genel merkezde yeni atanan Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim  Boynukalın’la tanışma toplantısına katıldılar. İzmir Milletvekili İlknur Denizli İle görüşen Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet  Pekdoğru açık öğretim ve LYS sınavlarını Ödemiş’te yapılması hakkında görüştü ilgili kişilere ileteceğini ve bu konunun üstünde duracağım diyen İlknur Denizli, “Gençlerimiz  bizim her şeyimiz ve onlar için uğraşacağım” ,

HABER: GİZEM DURMAZ

Editör: Haber Merkezi