HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı Balabanlı ve Kazanlı köylerini kalabalık bir ekiple ziyaret eden “haftada en az 3 köy” sloganı ile 6 ayda tüm köy gezilerini tamamlamayı hedefliyor. Bunun yanında merkez mahalleleri de ihmal etmeyen İYİ PARTİ İlçe Başkanlığı merkez mahalle ziyaretlerini de birden fazla ekiple yürütüyor.

“Köy” kelimesini kaldırılıp “mahalle” kelimesi yerine monte edilmeye çalışılsa da biz her zaman “köy” demeyi tercih edeceğiz”
 İYİ Parti İlçe Başkanı Anıl Selek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada  “Şimdiye kadar gezilerimiz Balabanlı, Kazanlı ve Datbey (Günlüce) köylerimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Köylümüzün sorunlarını dinledik, isteklerini not aldık. Öncelikle sorunları ve istekleri derleyip sonrasında da etkin ve sonuç veren çözümlere ulaşmak için gerek ilçe teşkilatlarımızla gerekse il ve genel merkezde neler yapılabileceği ile ilgili çalışmalar yapacağız. Gerektiğinde konunun uzmanlarından fikir ve öneriler alacağız hatta fırsat olması halinde halkımızın da etkin olarak katılacağı seminerler düzenleyeceğiz. Öncelikle Bütünşehir Yasası ile lügatimizdeki “köy”kelimesini kaldırılıp “mahalle” kelimesi yerine monte edilmeye çalışılsa da biz her zaman “köy” demeyi tercih edeceğiz.

“Mustafa Kemal Atatürk’ün dile getirdiği “köylü milletin efendisidir” ilkesinin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz”
Umarım ki ülkeyi yönetme görevi bizlere geldiğinde bu hatayı düzelterek köylerimize ve köylümüze hak ettiği unvanlarını, hak ettikleri değeri ve de hakları olan köy mallarını iade edeceğiz. Bizler büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dile getirdiği “köylü milletin efendisidir” ilkesinin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz. Son gittiğimiz Datbey (Günlüce) köyümüzde vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri de köy yoludur. Buradaki yolun Ödemiş Belediyesi’nin mi yoksa İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mi yetki ve sorumluluk alanına girdiğinin ceremesini buradaki köylülerimiz çekemez, çekmemelidir. Buradaki yolun sağlıklı ve düzgün bir şekilde kullanıma uygun hale getirilmesi için gereken yapılmalıdır.  Gerek Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e gerekse Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bir sözüm olacak ‘bulunduğunuz mevkiler bahane bulma değil çözüm üretme makamlarıdır,  adeta istop oynar gibi topu birbirinize atmanız köylünün cezalandırılması sonucunu doğurmaktan başka bir işe yaramaz’. Artık halkımız afişlerle aşık atılmasından sıkılmış çözüm istemektedir; belediye başkanlarımıza da düşen taleplerin bir an önce yerine getirilmesi olmalıdır.”

Yılmaz “Halkımızın bize ve de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teveccühü çok büyüktür”
İYİ Parti İlçe Başkan yardımcılarından Recep Yılmaz da “Çalışmalarımız gerek ilçe merkezinde, gerek köylerimizde gerekse vatandaşlarımızla birebir son hızla devam etmektedir. Halkımızın bize ve de Genel Başkanımız sayın meral Akşener’e teveccühü çok büyüktür. Yapılacak seçimlerde partimiz adına beklentilerin çok üzerinde güzel sonuçlarla karşılaşacağımızdan hiç şüphemiz yok. Televizyon ve gazetelerin partimize adeta ambargo uyguladığı bu süreçte gerek sosyal medyada gerekse sahada her vatandaşa ulaşarak bu iyi ve cesur hareketi tanıtmayı kendimize görev edindik. Bu yola çocuklarımız ve ülkemiz için çıktık. İlçemizin de ülkemizin de İYİ olacağına inancımız tamdır. Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’.”




Editör: Haber Merkezi