HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Anıl Selek başkanlığında ve 32 kişilik yönetim kurulundan oluşan İYİ Parti ilk toplantısını yaptı.


Akıncılar Mahallesi Onar Sokak No:1 adresindeki ilçe binasında yapılan ilk toplantıda Ödemiş İyi Olacak mesajı verildi.



“Türkiye İYİ olacak, Ödemiş İYİ olacak”

İlçe Başkanı Anıl Selek yönetiminde 10 bayan yönetim kurulu üyesi bulunan ve farklı meslek ve sosyal çevreden ismin bulunduğu toplantıda yönetim kurulu hep bir ağızdan “Türkiye İYİ olacak, Ödemiş İYİ olacak” temennisinde bulundu.

İlçe Başkanı Anıl Selek “İYİ Parti, iyi ve cesur insanların var olduğu, ülkeyi iyi yönetmeye talip bir partidir. Partimizin ilkelerini Türk milletine güveni esas almak; açık, dürüst ve hesap verebilir olmak, çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak, somut hedeflere sahip olmak ve odaklanmak, çözüm üretmek, eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak, farklılıklara saygılı olmak ve milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak olarak sıralayabiliriz. Son yıllarda eksikliği hissedilen demokrasi ve özgürlük kavramlarını gerçek anlamlarıyla yeniden yaşamak, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’e yakışır ve medeni bir Türkiye için yola çıktık. Ödemiş yönetim kurulumuzu oluştururken farklı meslek grupları ve geçmişte farklı siyasi eğilime sahip arkadaşlarımız yanında siyasete ilk defa adım atan arkadaşlarımızla çalışmayı uygun gördük. Partimize gönül veren tüm halkımızı bizimle yürümeye davet ediyoruz. İYİ Parti ile her şey iyi olacak” dedi.

İYİ Parti Ödemiş İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Beyhan Bozkurt (emekli bankacı), Emine Ceylan (ödüllü girişimci çiftçi), Saadet Erkal (emekli adliye yazı işleri müd.), Ayşe Topuz (evhanımı-şoförler koop. site yöneticisi), Mehtap Dönmez (pastane işletmecisi), Arzu Temizer (sanayici), Ebru Bal (işletmeci), Fatma Gürdamla (MHP kadın kolları eski bşk.), Yeşim Aktuğ (ev hanımı), Nihal Diken (öğretmen), Semih Alpan (emekli bürokrat), Süleyman Gökhan Kara (avukat), Ali Atar (ülkücü işçiler derneği eski bşk.), İlhami Boz (İl Genel Meclis eski üyesi), Aydın Ergin (iş adamı), Alperen Gümüş (esnaf), Ediz Demir (esnaf), Erdoğan Dağlı (emekli tarım kredi koop. müd.), Fehmi Kılıç (inşaatçı), Gökay Okyar (emlakçı), Güven Kılıç (işadamı), Hakan Küçük (işletmeci), Halil Gencer (elektronik mühendisi), Hüseyin Özdemir (ziraat mühendisi), İsmail Çetinbilek (emekli Türk Sağlık sen bşk.), Kadir Ergin (işadamı), Mehmet Fatih Zaimoğlu (veteriner hekim), Rıza Güray Şen (iş adamı), Recep Yılmaz (antikacı), Yıldırım Akıllı (sanayici), Yunus Emre (fidancı-işletmeci).

Editör: Haber Merkezi