HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Anıl Selek kurultay sonrası yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğindeki partimizin 1.olağanüstü kurultayı adeta bayram yeri gibiydi. Salonun hınca hınç dolması sebebiyle onbinlerce insan salona giremedi. Ancak coşku salonun içindeki gibi dışarısıda çok yoğundu.

Her türlü engelleme çalışmalarının üstüne adeta 1 Nisan şakası gibi metronun bakıma alındığının açıklanması da kurultaya Ankara içinden katılımın da engellenmek istendiğini açıkça göstermiştir. Buna rağmen o kadar büyük bir ilgi ve teveccüh vardı ki hem bizleri çok mutlu etti hem de koltuklarında oturan bazı siyasileri fazlasıyla tedirgin etti. İktidar olmak için yola çıktık kongrede görünen nokta İktidarlık. Çünkü İYİ Parti iktidar olmak, ülkeyi yönetmek için yola çıktı ve gelinen noktada görüyoruz ki gümbür gümbür iktidara doğru yol alıyoruz. Bu yürüyüşümüz elbette birilerini tedirgin edecek ve uykularını kaçıracak ancak bundan korkması gerekenler sadece ve sadece bu ülkeyi kötü yönetenler, ülkenin değerlerini halkına değil başkalarına pay edenler, Atatürk ilkelerini ve Cumhuriyet değerlerini yok sayanlar, milli manevi değerlerimizi ayaklar altına alanlar ve ülkeyi adeta babasının çiftliği gibi yönetenlerdir.

“İYİ Parti tüm halkımızın geleceği için, ülkemizin aydınlığı için vardır”
Bunların dışında hiç kimsenin, hiçbir vatandaşımızın korkmasına, üzülmesine, çekinmesine gerek yoktur. Çünkü İYİ Parti tüm halkımızın geleceği için, ülkemizin aydınlığı için, medeniyet yolunda ekonomik ve kültürel olarak gerçek ilerleme için vardır.

 İYİ Parti iktidarında yolsuzlukla, israfla, terörle, fakirlikle mücadele olacaktır. İYİ Parti iktidarında “sen” “ben” kavgası olmayacaktır, insanlar kamplaştırılmayacaktır, ötekileştirilmeyecektir, sosyal hukuk Devleti yeniden işler hale gelecektir, ülke içinde ve dışında barış ve kardeşi ortamı sağlanacaktır, diğer devletler ile her geçen gün kötüye giden ilişkilerimiz normalleştirilecek ve yeniden Atatürk’ün kazandırdığı saygın devlet olmamız sağlanacaktır.

İYİ Parti ile İYİ bir TÜRKİYE olacağına inancımız tamdır ve kurultayımız göstermiştir ki halkın da inancı tamdır

Kimsenin ayrıştırılmadığı, tüm vatandaşların iktidarı olunduğu İYİ Parti iktidarında, şimdi bile İYİ Parti ’ye sıcak bakmayan vatandaşlarımız bile korku yerine mutluluk huzur içinde olacaktır. Çiftçinin ürünü para edecek, hayvancımız ayağa kaldırılacak, esnafımız, kobilerimiz ve sanayicimiz şaha kaldırılacaktır. Böylesine bir ülkede hangimiz yaşamak istemeyiz? İYİ Parti ile İYİ bir TÜRKİYE olacağına inancımız tamdır ve kurultayımız göstermiştir ki halkın da inancı tamdır. Ülkenin dört bir yerinden katılan yüzbinlerce cesur ve ülke sevdalısı da bizim bu inancımızı daha da kuvvetlendirmektedir. Kentimizden de yüzlerce cesur insanın kurultayımıza katılıp bayram havasını teneffüs etmesi bizleri ayrıca mutlu etti.

Ödemişli iyiler olarak toplu halde Atamızın ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i de ziyaret ettik. Kurultayımıza katılarak bizleri onurlandıran konuklarımıza ve mazeretleri dolayısıyla katılamayıp iyi niyet ve başarı dileklerini bizlere ileten tüm halkımıza ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Ödemiş İYİ olacak, Türkiye iyi olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi