HABER: DİLEK AYVALI
İYİ Parti İlçe Başkanı Salih Atakan Duran yönetim kurulu ile kongrenin ardından bir araya gelerek görev dağılımını yaptıklarını yol haritası belirlediklerini kaydetti.

“Kongrelere hazırlanıyoruz”
10 Mart 2018 tarihinde İzmir’de yapılacak olan “İYİ Parti İzmir 1. Olağan Kongresi” ve 1 Nisan 2018’de Ankara’da yapılacak olan Genel Kurul ile ilgili ilçe teşkilatı olarak hazırlıkların sürdüğünü kaydeden Duran, “İYİ Parti için İzmir çok önemlidir. Partimizin kurucu dinamiklerinde yer eden bir kenttir İzmir. İYİ Parti Genel Merkez yönetimi içerisinde İzmir’den birçok isim vardır. İzmir her zaman iyi ve yeni hareketlerin başladığı, değişimin ilk hayata geçtiği yer olmuştur. İYİ Parti, ülkeyi iyi ve güzel noktalara taşıyacak cesurlar hareketi olarak, İzmir’de harekete başlamıştır” diyerek, güçlü ve hızlı bir başlangıç yaptıklarının altını çizdi.

“Mahalle ziyaretleri başlıyor”
İYİ Parti Tire İlçe Teşkilatı olarak Tire’de resmi kurum kuruluş ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydeden Başkan Duran, “Köy ve mahalle ziyaretlerine 1 Mart 2018 itibari ile başlamayı düşünüyoruz. Gittiğimiz mahallelerde İYİ Parti’nin neden var olduğunu, amacın, hedefin ve ideallerin ne olduğunu vatandaşlarımızla paylaşacağız. Çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

Beş ilçe arasında Tire var mı?
Öte yandan kulislerden edinilen bilgilere göre İYİ Parti’nin İzmir’de yaptırdığı anketlerde özellikle Küçük Menderes bölgesinden iyi sonuçlar geldiği ve bu anketlerde İzmir ortalamasının yüzde 22 olduğu öğrenilirken, Yine bu anketlerde en düşük ilçe yüzde 18.9 ve en yüksek ilçe de yüzde 25 oranında. İYİ Parti’nin kulislerinde İzmir’de beş ilçede iddialı oldukları konuşulurken bu beş ilçe arasında Tire’nin olup olmadığını merak konusu.

Editör: Haber Merkezi