HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi’yi Ödemiş İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Semih Alpan, Teşkilat Başkanı Güven Kılıç’ın yanı sıra Partililer karşıladı. Burada İlçe Başkanı ve yönetim Kurulu ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili adayı Kerpişçi daha sonra Ödemiş Ticaret Odası’na geçerek Oda çalışmaları hakkında Oda Başkanı Rıfat Eriş ve yönetim kurulu üyelerinden bilgiler aldı.


Kerpişçi, “Hayvancılığın sorunlarını çözmek için aday oldum”

Kerpişçi, “Bende bu bölgenin bir insanı olarak İYİ Parti’den İzmir 2. bölgeden adaylığımı koyarak seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyorum. Kendim uzun yıllardan beri temsil ettiğim iş sektöründe bulunmam nedeniyle bu bölgedeki önemli olan süt ve tarım hayvancılığın da önemini bilen insanlardan biriyim. Ancak tarımın biraz bu bölgelerde unutulduğunu görüşündeyim. Benimde adaylığımı koymamın en büyük nedenlerinden biri de meclis’te tarım ve hayvancılığın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için adaylığımı koydum." dedi.
Kerpişçi Ticaret odası ziyareti sonrası Sanayi Sitesinde bulunan Ödemiş Madeni İşler Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Erol Nokta’dan oda çalışmaları hakkında bilgiler alarak Ödemiş’teki seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

Editör: Haber Merkezi