Yaklaşan Genel seçimler nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Ödemiş Ak Parti ilçe teşkilatı ziyaretlerini, toplantılarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir yaptığı açıklamasında, “Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Halkımızın sorunları ile birebir ilgilenmekteyiz. Ayrıca çözüm üretmeye ve çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz.

7 ayrı ekiple, Ödemiş’in tüm mahallelerinde arkadaşlarımız özveri ile millet sevdası ile gece gündüz çalışmaktalar. Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin, Milletvekili adaylarımızın katkılarıyla ziyaretlerimizi devam ettirmekteyiz.

Önümüzdeki hafta da bu ziyaretler kapsamında çalışmalarımız sürecek.

Bu hafta Pazar günü İzmir 2. Bölge Milletvekili adayımız Sayın İbrahim Turhan’ın ziyareti ile programımız başlayacak. Kendisi Ödemiş’te partililerimizle, seçmenlerimizle, sevenlerimizle ve teşkilatımızla ve halkımızla bir arada olacak.

Küçük Menderes Havzası şanslı

Ödemiş’ten Üç tane Milletvekili adayımız var. İbrahim Turhan Bey herkesin bildiği gibi Borsa-İstanbul’un başkanıydı.

Üç borsayı birleştirip, Dünya çapında tek borsa oluşturan çok deneyimli ve başarılı bir bürokratımız. Birinci sıra adayımız olarak kendisini canı gönülden destekliyoruz. Pazar günü onun da katılımı ile bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenleyeceğiz. Tüm halkımız davetlidir. Toplantı Pazar günü saat 12.00’de Rüya düğün salonunda yapılacak.

İbrahim Turhan Bey Küçük menderes havzasında yetişmiş ve kendi doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek istiyor. Buraya ayrı bir önem ve değer vermektedir. İstanbul veya Ankara’dan Birinci sıra adayı olmak varken O Küçük Menderes havzasını tercih etmiştir. Partimizde ona bize hizmet etme şansı vermiştir.

Küçük menderes havzasından seçildiğinde, ‘bürokrat birisi olarak bu bölgeye büyük önem veriyorum. Havzamız daha da büyüyecek ve gelişecek’ diye beyanları da var. Bizlerde var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi