HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
İstiklal İlkokulu, idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve üçüncü sayısı yayınlanan "İstiklal" isimli okul gazetesi, okulda ve veliler arasında büyük beğeni kazandı.

İstiklal İlkokulunda, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yer aldığı “İstiklal ” isimli bir gazete çıkarıldı. Yılda bir kez yayınlanan “İstiklal” isimli gazetede okulda yapılan faaliyetler, çalışmalar, başarılar, projeler ve eğitimle ilgili haberlere yer veriliyor. Okul Müdürü Mustafa Güder koordinatörlüğünde çıkarılan gazetede hedef, bilinçli ve çözüm üretebilen öğrenciler yetiştirmek olduğu belirtildi.
İstiklal İlkokul Müdürü Mustafa Güder “Okul yönetimi olarak 2016–2017 eğitim-öğretim yılı birinci ve ikinci eğitim döneminde olmak üzere “İstiklal” isimli gazetemizi çıkartmayı planladık. Okul müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerimizin katkısıyla okul gazetemizin üçüncü sayısını çıkartmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gazetemiz vasıtasıyla okulumuzla ve eğitim-öğretimle ilgili haberleri herkesle paylaşma fırsatı bulacağız. Hedef kitlemiz sadece öğrencilerimiz değil, aynı zamanda velilerimiz ve tüm Ödemişli’nin okumasını sağlayacağız. Onlara ulaştığımızda zaten Ödemiş’in bütününe hitap eden bir noktaya erişmiş olacağız. Yaptığımız çalışmalarla eğitimde gündem belirleyen bir kurum haline geldik. Gazetemizin okulumuza, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 





Editör: Haber Merkezi