Ürünlerin araç uygulamasını da yapan firma, satış ve montaj işlemlerini aynı anda gerçekleştiriyor. Ayrıca 20 liraya iç-dış oto yıkama hizmeti de veriyor.
Araç aksesuarlarının İzmir ve Aydın’daki tek adresi
Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir hizmete adım atan işadamı Ramazan Çakan’ın işlettiği Oto Aksesuar Dünyası açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Araç aksesuarlarına dair aranılan her şeyin rahatlıkla bulunabildiği işletme, kısa sürede Aydın ve İzmir’lilerin uğrak yeri oldu. İzmir-Aydın asfaltı üzeri Torbalı’daki Tariş fabrikası karşısında hizmete giren Oto Aksesuar Dünyası’nda cam filim, pasta cila, detaylı temizlik, multi medya çeşitleri, led lambalar, oto kılıf, oto paspas, rüzgarlık, kaput koruma, krom aksesuar, direksiyon dikme kılıfı gibi hizmetler sunan işletmede, tampon ekleri, jant kapakları, krikolar ve her türlü silecek çeşitleri gibi birçok ürün mevcut. 27 yıllık geçmişi bulunan Çakan Şirketler Grubu bünyesinde açılan firmanın bulunduğu mekân, 650 metrekare büyüklüğe sahip. Ayrıca, firmanın yan tarafında hizmet veren Car Care’de iç-dış fırçasız oto yıkama sadece 20 TL’ye yapılıyor.
İSTENİLEN ÜRÜN KOLAYCA BULUNABİLECEK
Araçların ihtiyacı olan birçok özel ürünü rahatlıkla bulabileceklerini söyleyen İşadamı Ramazan Çakan, “Özel markaların farklı ve fonksiyonel ürünleri ile araçlarınızın ihtiyacı olan tüm ürünlere Oto Aksesuar Dünyası ayrıcalığı ile sahip olunabilir. Binlerce ürünün yer aldığı firmamızda farklı oto aksesuar ve ürünlerine anında ulaşma olanağına sahipsiniz. Özel beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak olan bu ürünler sizlere en özel avantajları da sunuyoruz” dedi. İzmir’in en büyük oto aksesuar firması olduklarını söyleyen Çakan, “İlk yardım kitlerinden, lastik pompalarına, araç kokularından, temizlik malzemelerine kadar araçlarınız için aradığınız her şeyi satıyoruz” dedi.
ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ
Başta İzmir ve Aydın olmak üzere Torbalı, Tire, Bayındır, Selçuk, Kuşadası, Söke, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ gibi ilçelere de hitap eden işletme, aynı zamanda krom alanında OMSA yetkili bayiliğini de yapıyor. Profesyonel oto müzik sistemlerinden her türlü aksesuarın yer aldığı Oto Aksesuar Dünyası’nda 2 bin çeşit ürün, araç sahiplerini bekliyor. Oto aksesuar Dünyası’nın zengin bir ürün yelpazesine sahip olduğunu ifade eden Ramazan Çakan: “Mağazamız verdiği hizmet, ürün kalitesi ve çeşitliliği bakımından İzmir’de bir ilk. Aynı zamanda da kendi alanında İzmir’in en büyüğü” şeklinde konuştu.
CAR CARE’DE İÇ-DIŞ OTO YIKAMA SADECE 20 TL 
Firma bir süre önce oto aksesuar işletmesinin yanına oto yıkama ve bakım hizmeti veren bir birimi daha faaliyete geçirdi. Car Care adlı işletmede detaylı temizlik, pasta cila, boya koruma, seramik kaplama, cam filmi, kaput koruma, motor koruma, carbon fiber, folyo kaplama, far temizliği, seramik yıkama, ozonlama ve boyasız göçük onarma işlerini yapıyor. Car Care’de iç ve dış yıkama için ise 20 TL’ye temizleniyor. 

Editör: Haber Merkezi