Bayındır ilçesinde tren istasyonunda yaşanan olayda bir şahıs, eski eşi ile yanındaki arkadaşını bıçakladı. Elindeki bıçakla dehşet saçan şahsı tren istasyonundaki vatandaşlar sandalyeyle etkisiz hale getirdi.
Edinilen bilgilere göre dün 15.00 sıralarında H.E. (66) ile U.A. (59) İzmir’den tapu işlemlerini halletmek için geldikleri Bayındır’dan geri dönmek için tren istasyonuna gittiler. H.E. ile U.A. tren istasyonuna geldiği sırada, U.A.’nın eski eşi C.A. (63) da oraya geldi ve ikili arasında tartışma başladı. Eski eşi U.A. ile tartışan C.A. daha sonra yanındaki H.E. ile de tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine C.A. yanındaki bıçakla ilk önce eski eşi U.A.’yı vücudunun birçok yerinden bıçakla yaraladıktan sonra H.E.’yi de bıçakladı. Olaya şahit olan tren istasyonundaki vatandaşlar H.E.’nin de bıçaklanmasının ardından şahsı etkisiz hale getirmek için sandalyeyle müdahale ettiler.
İstasyondaki vatandaşların polise de haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler C.A.’yı yakalayıp gözaltına aldı.
Olayda yaralanan U.A. ve H.E. ilk olarak ambulansla Bayındır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Hayati tehlikeleri devam ettiği öğrenilen U.A. İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, H.E. ise 9 Eylül Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi. Tartışma sırasında hafif yaralanan şüpheli C.A. da Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın Bayındır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürüldüğü öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi