HABER:DİLEK AYVALI
Bu çerçevede Kaymakam Tanrıseven’in heyet üyelerini dinleyip çözüm önerilerine öncelik verdiği toplantıda son derece titiz ve ivedi bir çalışma temposu içerisine girilmesi fikri ön plana çıktı.
Kaymakam Tanrıseven, ‘‘Gerçek yardım zamanında ve ihtiyaca yönelik olandır’’
Toplantıda katılımcıları tek tek dinleyen ve birtakım notlar alan Kaymakam Tanrıseven, AFAD’ın ihtiyaç sahiplerinin tespitinden, yardımların zamanında hedefe ulaşmasına kadar her hususun son derece önem arz ettiğini vurguladı. Tanrıseven, bu konuda yapılacak her tür çalışmaya her kurumun ve sivil toplum örgütünün imkanları ölçüsünde destek olmasının önemini vurguladı. Toplantıya katılan oda, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri de kampanyaya destek olacaklarını vurguladılar.
Tire Kaymakamlığı Toplantı salonunda yapılan toplantıya Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra; Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu, Pazarcılar Odası başkanı Cengiz Kaşan, Tire OSB Müdürü Galip Kılınç, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Tire Yardımseverler Derneği 2. Başkanı Ferhan Yuvgun, Tire Bakkallar odası adına Mehmet Topal, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Halis Gençoğlu, İlçe Müftüsü Şaban Şağdan, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Y. Murat Karakaptan,  Tire İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü adına Zeynep Özlem Şen katıldı.

Editör: Haber Merkezi