SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler Cuma günü karnelerini aldı. Son ders zilinin çalmasıyla birlikte yaklaşık 18 milyon öğrenci ile 1 milyon öğretmen için yaz tatili başladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ödemişte de Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul ve lisede okuyan Öğrenciler için 2015/2016 eğitim öğretim yılı sona erdi. Ödemiş’te karne sevinci ve hüznü yaşayan okullardan bir tanesi de İnönü İlkokulu oldu. 

İnönü İlkokulu bahçesinde düzenlenen karne dağıtım törenine okulda okuyan öğrencilerin velileride hazır bulunarak çocuklarının hem sevinçlerini hem üzüntülerini ortak oldular. Karne dağıtımda yapılan en büyük sürpriz ise Okul Müdürü Ayşe Soysal’ın Öğrencileri ve velileri için yaptığı Ödemiş Belediyesi Bando ekibine davet etmesi oldu. Okulun Bahçesinde toplanan öğrencilere güzel bir müzik ziyafeti sunan Ödemiş Belediyesi Bando takımına 4/A Sınıfı Öğretmeni Serpil Dağgezen’de söylediği iki güzel şarkıyla eşlik etti. Daha sonra çeşitli yarışmalarda derecelere giren öğrencilere İftar belgelerini Okul Müdürü Ayşe soysal verirken,Öğrencileri'de Müdürleri Ayşe Soysal'a sürpriz yaparak üzerinde,Canım Öğretmenimiz Ayşe Soysal 4 yıl boyunca göstermiş olduğunuz emek, ilgi ve sevginiz için teşekkür ederiz. Sizi hiç Unutmayacağız.4/A Sınıfı yazılı plaket takdim ettiler. 
Tüm Türkiye'de 2016-2017 öğretim yılı ise 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak..

Editör: Haber Merkezi