HABER: AYŞE AKYÜZ


   Ödemiş İnönü İlkokulu tarafından öğrencilerin yararına düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Okul bahçesinde düzenlenen kermese AK Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Hadim, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, Kadın Kolları Sekreteri Ebru Arı, Halkla İlişkiler Başkanı Sibel Yiğen, Sosyal işler Başkanı Ayşe Bayder destek verdiler. İnönü İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi çocukların yararına düzenlenen kermese Eski İnönü İlkokulu Müdürü Yunus Ergin’de destek verdi.

   Konuyla ilgili olarak okul Müdürü Ayşe Soysal “Okulumuz ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yararına bir kermes düzenledik. Velilerimiz tarafından hazırlanan gıda ürünlerini okulumuz bahçesinde satışa sunduk. Bize destek veren AK Parti teşkilatına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.  Eski okul müdürümüz Yunus Ergin’de bizi kermesimizde yalnız bırakmayarak destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

   Her daim okullarda düzenlenen etkinliklere destek verdiklerini belirten AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Hadim “ AK Parti teşkilatı olarak her daim okullarımıza destek veriyoruz. Bizim için eğitim her şeyin başında geliyor. Çünkü her şeyin başı eğitimden geçiyor.”

   Ödemiş AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman “Kadın kolları olarak düzenlenen tüm okul kermeslerine destek veriyoruz. Okullarda öğrencilerimizin iyi koşularda en iyi eğitimi alması bizler için çok önemlidir. AK Parti Kadın kolları olarak okullara destek vermeye devam edeceğiz ”

Editör: Haber Merkezi