HABER:ŞERİF TUNUS
Yarın akşam, tarihi Birgi’de Ödemiş Belediyesinin düzenleyeceği iftar yemeği etkinliğine Kadir Gecesi olmasından dolayı çok sayıda davetli katılması bekleniyor. Birgi doğal güzelliklerimizin korunduğu bir kültür harikası olması nedeniyle vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yapabilmesi için Ödemiş Belediyesi gerekli tüm önlemleri aldı. Birgi mahallesinin her tarafında temizlik çalışmaları ve mezarlıklarda ot temizliği yapılarak, ışıklandırma çalışmalarıda tamamlandı. Trafik akışının düzenli bir şekilde yapılabilmesi için mevcut yolların tesviyesi yapılarak,  Jandarma ekipleri de trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlayacak. 
İlçe sınırlarındaki tüm ibadet yerlerinin temizliğine özen gösteren Ödemiş Belediyesi, Kadir Gecesi’nde ibadet yerlerini gül suyu ile ferahlatacak. 
Ramazan boyunca yapılan etkinlikler yarın akşam Birgi’de
Ramazan boyunca her akşam farklı bir mahallede yapılan Ramazan etkinlikleri de yarın akşam iftar öncesi Birgi’de yapılacak. Kuran Tilaveti ve dualar eşliğinde vatandaşların hep birlikte oruçlarını açması sağlanacak. 
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “Maddi ve manevi birçok hikmet ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Maddi ve manevi güzelliklerin yaşanacağı mübarek Kadir Gecesi'nde vatandaşlarımızın ibadetlerini en iyi şekilde yapması amacıyla çalışmalarımızı tamamladık.  Kadir Gecesi’nin  tüm İslam alemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi