İmam Hatip Ortaokulu 09.12.2014 Salı günü oynanacak olan maç hazırlıklarını tamamladı…
Ödemiş İmam Hatip Ortaokulu yılda bir kez olmak üzere çıkarmış olduğu Ödemiş’te Gül Kokusu Dergisi’nin ardından, adından sportif faaliyetlerinden söz ettirme konusunda iddialı olduğunu çalışmalarıyla gösteriyor. Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Nezaket Çetin:” Okulumuzda basketbol, futbol ve badminton takımları oluşturduk. Haftanın 3 günü okul bahçesinde antrenmanlar yapmaktayız. Futbol için stadyumda çevre okullarla hazırlık maçı, spor salonu olan okullarla da basketbol maçı yapıyoruz. Pazar günü hariç Bülent Tellioğlu hocamız 30’a yakın kız ve erkek öğrencilerden oluşan badminton takımına, basketbol ve futbol alanında da ben(Nezaket Çetin) öğrencilere eğitim veriyoruz.
Sportif faaliyetlerin en üst düzeyde olduğu okulumuzda futbolcu küçükler 2003,yıldızlar futbol takımı 2002 doğumlu öğrencilerden oluşmaktadır. Küçükler Futbol takımımızın maçları başladı. İlk maçımızı Tire Özel Oluşum Koleji ile yaptık ve 7-1 kazandık. İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yağmur altında bile hiçbir baskı olmadan, spor yapmayı sevmelerinden dolayı çalışmaları bizleri gururlandırıyor. Amacımız gidebildiğimiz ve yapabildiğimiz kadarıyla disiplinli bir çalışma altında sporcu yetiştirmek, sağlıklı, topluma yararlı ve bilinçli bireyler kazandırmak için öğrencilerimizi mevcut imkânlarımız dâhilinde bu alanda başarılı olmaları konusunda destekliyoruz. Okullarımızda yapılan spor branşının eksikliklerinin fazlasıyla olduğunun bilincinde olup, bu çalışmalarımıza eksiklikleri engel olarak görmüyoruz. Tam aksine okulumuz yeni bir oluşum içinde olmasına rağmen Okul Müdürümüz Şerif Çırak, Müdür Yardımcısı Murat Bayraklı, Arapça Öğretmeni Ramazan Deniz’in spora olumlu yönde bakmaları ve bizlere destek olmaları ile güç kazanıyoruz.
Öğrencilerimizin istekli, kararlı ve sporu sevmeleri bizleri mutlu ediyor.” Şeklinde okul sportif faaliyetleri hakkında bizlere çalışmalarından bahsetti. Ayrıca İmam Hatip Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nezaket Çetin,09.12.2014 Salı günü Saraçoğlu Stadyumu’nda saat 12.00’da Cumhuriyet Ortaokulu futbol takımı ile maç yapacaklarını ve bu maç için antrenmanlarını tamamlayarak maça hazır olduklarını belirtti.

Haber:Süleyman GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi