CHP Tire Gençlik Kolları için adaylığını açıklayan ilk isim Görkem Çolak oldu

Haber: M. Remzi Şenki

Parti Tüzüğü Gençlik Kolları yönetmeliği gereğince Tire CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca alınan karar doğrultusunda olağan kongre süreci başladı. Bu süreçte ilk aday olarak partinin gençlik kolları yönetim kurulu üyesi olan Görkem Çolak adaylığını açıkladı.

Parti gençliğini hak ettiği yere ve daha da ileriye götürme hedeflerinin olduğunu söyleyen Görkem Çolak, Parti  üyeleri, CHP Tire Gençlik Kolları üyeleri ve eski gençlik kolları başkanlarından tam destek alarak parti içerisinde büyük bir coşku yaşanmasına vesile oldu. CHP Tire İlçe Teşkilatının Gençlik Kollarında ilk defa olağan kongre yapılacak olmasından dolayı büyük heyecan yaşayan gençler, parti içerisinde birlik ve beraberlik görüntüsü verdi.

GENÇLERE TAM DESTEK

CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, bugüne kadar gençlik örgütlerine verdikleri desteğin bundan sonra da fazlasıyla devam edeceğini kaydederek gençlere başarılar diledi.

CHP Tire Gençlik Kolları eski başkanları Hayati Okuroğlu ve Mehmet Remzi Şenki de yaptıkları açıklamada, “Yönetimlerde Gençlere daha çok yer ve önem verilmeli. Gençlerin  siyasal yönetim ve oluşumlarda daha çok yer almasını ve söz sahibi olmasını istiyoruz. Önümüzdeki günlerde oluşacak yönetimlerde söz sahibinin gençler olmasına özen ve önem gösterilmesini önemsiyoruz. Gençlik Kolları Başkan adaylarına başarı diliyoruz” dediler.

 

Editör: Haber Merkezi