İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel Yanbastı Kardeşler Anaokulunun Öğretmenler günü
etkinliğine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel Yanbastı Kardeşler Anaokulu 5 yaş A sınıfı ile birlikte emekli öğretmeni Neriman Macan'ı evinde ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel ve emekli öğretmeninin torunu Mehmet Emir Çetin’in sınıfını karşısında gören Neriman Macan çok duygulandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel öğretmeni Neriman Macan'ın elini öperek ona çiçek ve hediyesini takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel emeği geçen öğretmenlerini hiç unutmadıklarını ve onların kendileri için çok değerli olduğunu, Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu belirtti. Emekli öğretmen Neriman Macan bu ziyaretle hatırlandığı için ve eski öğrencilerinden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel ve torunu Mehmet Emir Çetin'in sınıfını karşısında görmekten çok mutlu olduğunu belirtti. Anafartalar Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda  Emekli öğretmen Neriman Macan'ın eşi Hüseyin Macan'da yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ve onur duyduklarını belirtti. Yanbastı Kardeşler Anaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel'inde öğretmenler gününü kutlayarak sürpriz yaptı.

Yanbastı Kardeşler Anaokulu Müdürü Süleyman Arslan öğretmenlik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu ve bunu okul öncesi çağında çocuklara öğretmek gerektiğini ve öğretmenlerimizi hiç bir zaman unutmamamız gerektiğini söyledi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel'in yanı sıra Yanbastı Kardeşler Anaokulu Müdürü Süleyman Arslan Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Dinçay ve 5 Yaş A sınıfı öğretmeni Burçin Çetin katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi