HABER: GAMZE ONAN

Süleyman Demirel Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı aracılığıyla düzenlenen geziyle 250 bayan ve çocuk ücretsiz olarak düzenlenen geziye katıldı.

Düzenlenen geziyle ilgili konuşan Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy, “Mahalle muhtarlığı olarak aracısı olduğumuz gezi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla hayat buldu. Geçtiğimiz gün 250 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz gezimizde ilk önce İzmir’e ardından ise vapur ile Yassıcaada’ya giderek mahallemizde bulunan bayanlar ve çocuklar doyasıya eğlendiğimiz bir gün geçirdik. Geziyi düzenlerken ihtiyaç sahiplerini esas alarak yola çıktık. Denize gitme imkanı olmayan vatandaşlarımızı da götürmek istedik ve böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Hep birlikte Yassıcaada’da eğlendik. Mahalle sakinlerimiz sabahtan akşama kadar denize girme fırsatı buldular. Katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz.”

7 ESHOT kalktı

Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen Yassıcaada gezisine mahalle sakinleri için 7 tane ESHOT’un hareket ettiğini belirten Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz, “ İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü katkıları ile gezimiz düzenlendi.  Gezimize Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden 250 kişi katılım gösterdi. Mahallemizde bulunan kadınlar ve çocukların katıldığı gezi için Ödemiş’ten İzmir’e hareket ettik. İzmir’de Konak’tan binmiş olduğumuz vapur ile Yassıcaada’ya gittik. Mahalle sakinlerinden isteyenler denize girdiler isteyenler oturdular. Herkes için güzel bir gün oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.”

 

Editör: Haber Merkezi