HABER: YÜKSEL BALCI


Bayındır Devlet Hastanesi Diş Polikliniği’nde büyük eksikliği hissedilen diş ünitelerine Bayındırlı iki hayırsever çözüm getirdi.

M.Emin Koçaroğlu ve kardeşi Sabri Koçaroğlu 30 bin lira vererek hastane diş polikliniğine iki tane diş üniti aldılar. Diş ünitlerin alınmasıyla, diş polikliniği daha iyi hizmet vermek amacıyla pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlıyor.

Diş Polikliniğin önünde yapılan törene, Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran, başhekim Ali Turan, başhekim yardımcısı Serkan Siviş, hastane müdürü Güner Kurtuluş, sağlık bakım hizmetleri müdürü Çiğdem Çelik ve diş hekimleri katıldı.

Başhekim Ali Turan“ Bayındırlı iki kardeş hayırsever hemşerimiz M.Emin Koçaroğlu ve Sabri Koçaroğlu’a hastanemiz diş polikliniğindeki iki eski ünitin yerine, yenilerini alarak, halkımızın daha sağlıklı bir şekilde diş tedavilerin yapılmasını sağladıkları için kendilerine teşekkürlerim sunuyorum.”

Kaymakam Barbaros Baran “ Bayındırlı iki hemşerimizin bu asil davranışından dolayı kendilerini kutluyorum.”

Koçaroğlu kardeşler ise “ Hastanemize böyle bir bağışta bulunmaktan son derece mutluyuz, hastanemizin başka ihtiyaçları olduğu takdirde bunlara yardımcı olmaya hazırız, çünkü biz Bayındırlıyız ve Bayındır halkına hizmet etmek bizim için mutlulukların en güzelidir.”

Daha sonra kaymakam Barbaros Baran ve Koçaroğlu kardeşler tarafından hayırlı uğurlu olması dileğiyle kurdele kesildi.

Editör: Haber Merkezi