HABER: GAMZE ONAN


Bayındır Belediyesi’nin merkezde kurmuş olduğu bin kişilik iftar çadırının yanı sıra her gün başka bir mahallede kurulan çadırlarla halka yakınlık sağlanıyor. İftar sonrasında sahne alan sokak müzisyenleri, ilahi ve fasıl sunumları ile iftarını açan vatandaş, sonrasında belediye çay bahçesinde çay ve limonata ikramları yapılıyor.

Dün Bayındır mini çim sahada orucunu açan vatandaşlar saat 21.30’dan sonra Belediye Parkı’nda Can-ı Gönül müzik grubu dinletisi ve ardından gerçekleştirilen dini konulara yönelik yapılan sohbete katıldılar. Aynı zamanda Hasköy’de kurulan iftar çadırında orucunu açan misafirler yemek boyunca Sokak Müzisyenleri ekibini dinleme fırsatı buldular.

Bayındır Belediyesi iftar çadırlarının ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kurulacağını belirten Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, “İftar çadırımızı merkezde ve her gün farklı bir mahallede kurmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca Bayındır’da farklı mahallelerde ramazan çadırlarımız kurulacak. Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklerle zenginleştirmiş olduğumuz iftar çadırlarımızla her mahallemize ulaşmaya çalışmaktayız. Dün akşam Hasköy Mahallesi’nde kurmuş olduğumuz ramazan çadırında mahalle halkımız ile bir araya geldik, bu akşam Karahalilli Mahallesi’nde kuracak olduğumuz iftar çadırında mahalle halkımız ile buluşacağız. Mahallelerimize kurmuş olduğumuz çadırlarımız dışında merkezimizde yer alan bin kişilik iftar çadırımızda halkımız ramazan boyunca iftarını yapabilecek. Tüm halkımızı gerçekleştirmiş olduğumuz iftarlara bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi